Bütçe
55.000 TL

mete01 41

Üstün
Arkadaşlar sıfır telefon önerisi bekliyorum. Kriterleri ise: Isınmasın, ısınma durumunda donmasın arayüz, kamera ile pek işim yok arada sosyal medyaya bakarım. Arayüzde reklam falan olmasın. Oyun da oynamam. Şarjı çok iyi gitmek zorunda. Exynos kesinlikle olmaz. Bütçem 55.000tl. İndirim bekleyebilirim.
Aklımda 16e, 17e, 16 var ancak xiaomi 17t pro da aklımı karıştırıyor ancak ısınıyor mu onu bilemiyorum. Mediatek işlemciler ısınmasıyla bilinirdi önceden şu an ne haldeler? Eğer bu bütçe aralığında istediğin olmaz derseniz 2-3 ay sonra bütçeyi 100k üstüne çekebilirim.

55 bin TL icin.

100.000 TL icin.

Bu iki cihaz batarya konusunda ve kamera kalitesinde cok iyiler. Ancak batarya icin en iyi iki telefon OnePlus 15 ve Poco X8 Pro Max. Fakat kameralari vasat.

Arkadaşlar sıfır telefon önerisi bekliyorum. Kriterleri ise: Isınmasın, ısınma durumunda donmasın arayüz, kamera ile pek işim yok arada sosyal medyaya bakarım. Arayüzde reklam falan olmasın. Oyun da oynamam. Şarjı çok iyi gitmek zorunda. Exynos kesinlikle olmaz. Bütçem 55.000TL. İndirim bekleyebilirim.
Aklımda 16e, 17e, 16 var ancak Xiaomi 17t Pro da aklımı karıştırıyor ancak ısınıyor mu onu bilemiyorum. MediaTek işlemciler ısınmasıyla bilinirdi önceden şu an ne haldeler? Eğer bu bütçe aralığında istediğin olmaz derseniz 2-3 ay sonra bütçeyi 100k üstüne çekebilirim.

Android tarafında 5-6k çıkarsan S25+ var
iOS tarafında 16e öneririm. Abimde var cidden 17E'ye yükselmeye gerek yok.
Düz 16 da aradaki fiyat farkına değer. Eğer dersen onu da alabilirim S25+ ile ikisi arasında düşün derim.

55 bin TL icin.

100.000 TL icin.

Bu iki cihaz batarya konusunda ve kamera kalitesinde cok iyiler. Ancak batarya icin en iyi iki telefon OnePlus 15 ve POCO X8 Pro Max. Fakat kameralari vasat.

Yazılım vasat ama hocam.

Evet. İsinmayan telefon ariyorsan throttle olmayan cihazlar arasinda iPhone 16 veya 17 bakmalisin.

Düz 16 da aradaki fiyat farkına değer. Eğer dersen onu da alabilirim S25+ ile ikisi arasında düşün derim.

Yazılım vasat ama hocam.
Mi yazilimi vasat degil bence ya. Ozellestirme secenekleri cok iyi. Zaten Poco onermiyorum.

Yazılım vasat ama hocam.
Hocam s25+ baya büyük ya. Küçük olsa biraz daha iyi olur. Peki xiaomi 17 ve iphone 17 arasında şarj ve ısınma hakkında bir kıyas yorumunuz var mı?

Arkadaşlar sıfır telefon önerisi bekliyorum. Kriterleri ise: Isınmasın, ısınma durumunda donmasın arayüz, kamera ile pek işim yok arada sosyal medyaya bakarım. Arayüzde reklam falan olmasın. Oyun da oynamam. Şarjı çok iyi gitmek zorunda. Exynos kesinlikle olmaz. Bütçem 55.000tl. İndirim bekleyebilirim.
Aklımda 16e, 17e, 16 var ancak xiaomi 17t pro da aklımı karıştırıyor ancak ısınıyor mu onu bilemiyorum. Mediatek işlemciler ısınmasıyla bilinirdi önceden şu an ne haldeler? Eğer bu bütçe aralığında istediğin olmaz derseniz 2-3 ay sonra bütçeyi 100k üstüne çekebilirim.
Isınma olmayan cihaz yok. iPhone sizin için uygun gibi duruyor.

Hocam s25+ baya büyük ya. Küçük olsa biraz daha iyi olur. Peki xiaomi 17 ve iphone 17 arasında şarj ve ısınma hakkında bir kıyas yorumunuz var mı?
iPhone 17'nin bataryasi berbat bu arada. S26 Exynos varyasyondan bile daha az gidiyor. Bence isinma cok onemli degilse Xiaomi'yi dusunun.

Hocam S25+ bayağı büyük ya. Küçük olsa biraz daha iyi olur. Peki Xiaomi 17 ve iPhone 17 arasında şarj ve ısınma hakkında bir kıyas yorumunuz var mı?

Xiaomi markasına bulaşmazdım. Evet mi serisi ama yazılımlar vasat kalıyor.
iPhone 17 seçerdim muhtemelen.
Şarj konusunu araştırırsan S26 da bakabilirsin.
Şu ana kadar söylediğim cihazlar arasında en iyisi batarya anlamında (Xiaomi 17 ve iPhone 17 hariç)

iPhone 17'nin bataryasi berbat bu arada. S26 Exynos varyasyondan bile daha az gidiyor. Bence isinma cok onemli degilse Xiaomi'yi dusunun.

O zaman S26 mantıklı duruyor. Evet Exynos ama 2600 o kadar da vasat, sorunlu bir çip değil 2100 2200 gibi çiplere nazaran.
Mesela bende 1680 var o da Exynos ama sorunsuz cidden iyi. Bulunduğunuz lokasyonun altyapısı iyi ise mobil veride de sorun çekmezsiniz.