semihcgs Uzman Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Beğeniler 0 4 Ağustos 2024 #1 Öncelikle kulaklığım kötü değiştirmem gerekiyor sizce ne tavsiye edersiniz ve kamera olarak da hangi kamera işimi görür bütçemi biraz aşabilir sorun değil.
Öncelikle kulaklığım kötü değiştirmem gerekiyor sizce ne tavsiye edersiniz ve kamera olarak da hangi kamera işimi görür bütçemi biraz aşabilir sorun değil.
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 4 Ağustos 2024 #2 Tavsiyem işin en başındaysan öyle 4k kameraya falan gömme parayı. Güzel bir kulaklık al. Ben HyoerX Cloud II kullanıyorum. Gayet güzel bir kulaklik.
Tavsiyem işin en başındaysan öyle 4k kameraya falan gömme parayı. Güzel bir kulaklık al. Ben HyoerX Cloud II kullanıyorum. Gayet güzel bir kulaklik.
KS KS semihcgs Uzman Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Beğeniler 0 4 Ağustos 2024 #3 8372 dedi: Tavsiyem işin en başındaysan öyle 4K kameraya falan gömme parayı. Güzel bir kulaklık al. Ben hyoerx Cloud II kullanıyorum. Gayet güzel bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Biraz daha ortalardayım kamera şart telefonumun kamerasıyla zor oluyor.
8372 dedi: Tavsiyem işin en başındaysan öyle 4K kameraya falan gömme parayı. Güzel bir kulaklık al. Ben hyoerx Cloud II kullanıyorum. Gayet güzel bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Biraz daha ortalardayım kamera şart telefonumun kamerasıyla zor oluyor.
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 4 Ağustos 2024 #4 semihcgs dedi: Biraz daha ortalardayım kamera şart telefonumun kamerasıyla zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Tabi şarttır ama 4k ya gerek yok başlangıç için onu demek istedim.
semihcgs dedi: Biraz daha ortalardayım kamera şart telefonumun kamerasıyla zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Tabi şarttır ama 4k ya gerek yok başlangıç için onu demek istedim.