İtemSatış.com

Resmî Hesap
Yer
Türkiye
Merhaba Techolay sosyal kullanıcıları!

Oyun tutkunlarının buluşma noktası İtemSatış, yayıncılar için özel olarak tasarladığı Yayıncı Ekosistemi ile içerik üreticilerine yepyeni kazanç kapıları aralıyor. Eğer siz de Twitch, YouTube, TikTok gibi platformlarda yayın yapıyor veya oyun içerikleri üretiyorsanız, bu sistem tam size göre!

👉 Başvuru sayfası: https://www.itemsatis.com/yayinci-basvurusu

✅ Yayıncı Ekosistemi Nedir?​

İtemSatış Yayıncı Ekosistemi; yayıncıların hem gelir elde edebileceği, hem de topluluğuna özel avantajlar sunabileceği bir sistemdir. Partner yayıncılar, özel link ve referans kodları aracılığıyla satışlardan komisyon kazanırken, izleyicilerine indirimli fırsatlar da sunabiliyor. Komisyon kazanma özelliği çok yakın zamanda aktif olacaktır, aktif edildiğinde özel olarak tüm kullanıcılara duyurusu yapılacak.

🎁 Yayıncılara Ne Gibi Avantajlar Sunuluyor?​

• 💸 Satışlardan Komisyon: Size özel link veya referans kodu üzerinden gerçekleşen satışlardan yüksek oranlarda kazanç elde edersiniz.
  • 🛒 İzleyicilere Özel İndirimler: Topluluğunuza özel kuponlar oluşturarak izleyicilerinize avantaj sağlayabilirsiniz.
  • 🎯 Geniş Ürün Yelpazesi: Epin, oyun hesapları, oyun içi itemler ve daha fazlası... Tüm bu ürünleri tanıtarak komisyon alabilirsiniz.
  • 📈 Gerçek Zamanlı Takip Paneli: Tıklama, satış ve kazançlarınızı anlık olarak takip edebilirsiniz.
  • 🏆 Performansa Göre Ödüllendirme: Başarılı yayıncılara ekstra destek ve promosyon fırsatları sunulur.

👥 Kimler Katılabilir?​

• Düzenli içerik paylaşımı yapanlar
  • Oyun topluluklarına hitap eden içerik üreticileri
  • Yayınlarında güvenilirlik ve samimiyet ön planda olanlar

Başvurular tek tek inceleniyor ve uygun olan yayıncılar programa dahil ediliyor.

📌 Neden İtemSatış?​

• Türkiye'nin en büyük dijital oyun alışveriş platformlarından biri
  • Güvenli ve hızlı sistem altyapısı
  • Yayıncılara özel destek hattı
  • Yüksek kazanç potansiyeli

Eğer sen de hem izleyici kitlene fayda sağlamak hem de kazanç elde etmek istiyorsan, hiç vakit kaybetmeden başvurunu yapabilirsin!

📍 Başvuru formu: https://www.itemsatis.com/yayinci-basvurusu

Sorusu olanlar yorumda belirtebilir, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
Herkese bol yayınlar ve bol kazançlar! 🚀🎮

İçerik üreticisinin belli bir kitleye sahip olması gerekiyor mu? 1000 takipçi gibi.

@İtemSatış.com Merhabalar foruma hoşgeldiniz benimde aklımda sorum var Kick'te yeni yayıncıyım 1 hafta oldu yayınlara başlayalı ve her gün düzenlı stabil yayın açıyorum min 3-5 saat yayın yapıyorum ve gelecekte bunu sürdürmek istiyorum amacım profesyonel bir yayıncı olmak.

Şu an ortalama izleyicim 20 oldu bile Takipçi sayım 50 civarı
bu ayın sonu gibi veya önümüzde ki ayın ortaları gibi tik bile alabilirim ortalama izleyici görevini yaparsam (50 izleyici )

Sağolsun yayın arkadaşlarım beni bu durumda yalnız bırakmıyor hostlar falan atıyorlar bana ( zamanında bir çok yayıncıyla ve onların ekipleriyle çalıştım editörlük konusunda )

Şimdi sorum şu küçük kanallarada destek verecek misiniz?
Çünkü hangi siteye gitsem efendim +200 izlenin işte 5000 takipçi olun 1000 takipçi olun gibi şeyler söylediler
ve bu yani yeni başlayan biri için zor en az 6 bilemedim 9, 12 aylık bir süreç bu kadar izlenmek takipçi vs. kasmak için

bir türlü ulaşırsın 50-100 arası izleyiciye arkadaşların yardım eder ailen izler vs.
ancak ötesi ve devamı biraz zaman gerektiren süreçtir.

Benim amacım yayınlarımı daha iyi yapmak için ve daha hızlı büyümek için minik çekilişler ve sizlerde bunu belirtmişsiniz çekilişler düzenleyebiliriz adınıza diye yani benim gibi küçük kanallarında forumları onaylanacak mı?

Çok devasa bütçeler bile istemiyorum yani 500TL 750TL 1000TL gibi ayda 1 kez bile çekiliş yapabilsem en azından o yayın izleyenlerim sevinir yeni izleyiciler ile buluşurum
ben yayın setup'u kurmak için çok çabaladım ve çok para harcadım düze çıktığımda zaten kendi çekilişlerimi yapacağım kendi bütçem ile ancak şu an birilerinin bütçesine ihtiyacım oluyor bu gibi destekler küçük yayıncılar için gelebilir mi? teşekkürler şimdiden

Merhaba,

Şu anda yayıncı başvurularının onaylanması için tek şart düzenli yayın yapmanız.

Çekilişler ve referans konusu ise önümüzdeki aylarda gündemimizde olacak. Onun da şartlarını açıklıyor olacağız.

İlginiz için çok teşekkür ederiz.