Bütçe artar mı? Ya da ikinci el uygun mu?Hocam hepinizin tavsiyeleri için teşekkürler zaten PSU'da 8'li pinlerden sadece bir tane var mış 8x2 istediği için çalıştıramadım. Arkadaşımın bilgisayarında test ettim kartı çalışıyordu yarın ucuzada olsa güzel bir PSU alacağım. PSU öneriniz varsa alabilirim. 2000 tl bütçem var.
Detaylar
Kim cevapladı?Dwnity
Çalışkan
Hocam alınacak şey PSU olunca 2.el pek güvenli olmuyor. Şu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Sizce? Bütçeyi 400 500 tl arttırabilirim bu arada.
Dosya Ekleri
Delta tercih edebilirsiniz.Hocam alınacak şey PSU olunca 2.el pek güvenli olmuyor. Şu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Sizce? Bütçeyi 400 500 tl arttırabilirim bu arada.
Argo
Uzman
Deltayı aktif olarak kullanıyorum. Tek eksisi fan. Fan biraz gürültülü çalışıyor lakin kasa aşağıda olduğu için hiç rahatsız etmiyor. PSU'nun organları zaten kaliteli. Delta'dan zaten bahsetmeye bile gerek yok, yıllardır server PSU'ları üreten ve tek işi PSU üretmek olan köklü bir firma. Delta alabilirsiniz.Hocam alınacak şey PSU olunca 2.el pek güvenli olmuyor. Şu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Sizce? Bütçeyi 400 500 tl arttırabilirim bu arada.
Dwnity
Çalışkan
Az sonra siparişi vereceğim hocam fakat şöyle bir model buldum https://www.teknobiyotik.com/high-p...hpe-700br-a12s-32817.html?ref=akakce&v=1.18.8 Markasıda sağlam sanırım. Teknobiyotiktende indirim kodum vardı sizce bunu alayim mi yoksa direkt deltayımı alayım ama bunda o 8x2' ekran kartı kablolarından var mı bilmiyorum bilgi girmemişler.
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar