- Makaleler
- 9
Tamamdır peki aldığım fiyat iyi mi ekran kartının? Peşin fiyatına 6 taksit ile 15.6k ya aldım.
Piyasadan epeydir uzağım, yorum yapmayayım.
Tamamdır peki aldığım fiyat iyi mi ekran kartının? Peşin fiyatına 6 taksit ile 15.6k ya aldım.
Taksit imkanı nasıl? Ayrıca başka sitelere bakmadım ama hepsiburada da minimum 19.2k1500 lira daha koyup 16GB modelini alabilirdiniz aslında.
Vatan'da vardı peşin fiyatına 3 taksit sanırım. Başka bilmiyorum üzgünüm.Taksit imkanı nasıl? Ayrıca başka sitelere bakmadım ama hepsiburada da minimum 19.2k
3 taksit beni zora sokar hocam 6 taksit ile 8 GB benim işimi görür zaten öyle aman aman şeyler oynamıyorum 1080p de falan kullanıcam zaten.Vatan'da vardı peşin fiyatına 3 taksit sanırım. Başka bilmiyorum üzgünüm.
Hayırlı olsun hocam. 16 olanını kullanıyorum çok memnunum.3 taksit beni zora sokar hocam 6 taksit ile 8 GB benim işimi görür zaten öyle aman aman şeyler oynamıyorum 1080p de falan kullanıcam zaten.
Teşekkür ediyorum. Performans olarak R5 5600 ile uyumlu olur mu?Hayırlı olsun hocam. 16 olanını kullanıyorum çok memnunum.
Bende 5700X var ucu ucuna yetiyor. Muhtemelen çok hafif bir darboğaz yaşarsınız ama göze çarpacağını sanmam. Ayarları fulleyin.Teşekkür ediyorum. Performans olarak R5 5600 ile uyumlu olur mu?
Denerim çok teşekkür ediyorum.Bende 5700X var ucu ucuna yetiyor. Muhtemelen çok hafif bir darboğaz yaşarsınız ama göze çarpacağını sanmam. Ayarları fulleyin.