Merhaba dostlarım; aşağıdaki sistemi Gamer.Gen.TR üzerinde gördüm ve bazı özelleştirmelerle bu şekilde bir paket oluşturdum. Sizce bu fiyata göre bu sistem nasıldır? Ayrıca bu siteden daha önce hazır sistem alan oldu mu? İtopya'nın kurucusu olan Eera Elektronik şirketinin kurmuş olduğu bir siteymiş ve İtopya gibi fiziksel mağazaları yokmuş. Ürün isminin altında İtopya yazmasına rağmen onları aradığımda; İtopya ile bir alakalarının olmadığını, sadece Eera Elektronik çatısı altında bulunduklarını söylediler. Sizce buradan güvenilir bir şekilde satın alım yapabilir miyim?
Eki Görüntüle 224142

Alınmaz. RAM çöp. Soğutucunun da fanı çöp, değiştirilmesi gerek. PSU "meh".

Net bütçe nedir? Hazır sistem şart mı?

Alınmaz. RAM çöp. Soğutucunun da fanı çöp, değiştirilmesi gerek. PSU "meh".

Net bütçe nedir? Hazır sistem şart mı?
linki atsam düzenleme yapar mısınız mesela nasıl daha iyi olur diye

hocam tek tek akakeden de topladım ama böyle daha uyguna geliyor bir de onu ben toplayamam toplayacak adama da para atıcam falan uzuyor mebla

@hidan,
Screenshot_20260203_215046_Chrome.webp

RAM hala çöp. 2x16 koyulmasının sebebi bu. 1x16 SK Hynix > 2x16 Samsung-Micron-Nanya.

hocam tek tek akakeden de topladım ama böyle daha uyguna geliyor bir de onu ben toplayamam toplayacak adama da para atıcam falan uzuyor mebla

R5 7600 ile R5 7500F arasında fark yok neredeyse. Aynı parçaları kullanmak mantıksız zaten.

@hidan,

RAM hala çöp. 2x16 koyulmasının sebebi bu zaten. 1x16 SK Hynix > 2x16 Samsung-Micron-Nanya.

R5 7600 ile R5 7500F arasında fark yok neredeyse. Aynı parçaları kullanmak mantıksız zaten.
7500f seçince de daha pahalı hocam anakartı wifi olması için mecbur bundan seçiyorum zaten ram konusunda da hepsi çok pahalı zaten mecbur kısmak lazım bir şeylerden monitör de alıcam daha

7500f seçince de daha pahalı hocam anakartı wifi olması için mecbur bundan seçiyorum zaten ram konusunda da hepsi çok pahalı zaten mecbur kısmak lazım bir şeylerden monitör de alıcam daha

Wİ-Fİ adaptörü alabilirsiniz. Dediğim gibi 1x16 SK Hynix > 2x16 Samsung-Micron-Nanya.

Son karar sizin.

Wi-Fi adaptörü alabilirsiniz. Dediğim gibi 1x16 SK Hynix > 2x16 Samsung-Micron-nanya.

Son karar sizin.

Wi-Fi adaptöründe oyun oynarken kopmalar vs yaşanıyormuş o yüzden tercih etmek istemedim önerileriniz için sağ olun sitenin güvenliğinden emin olduktan sonra artık alıp geçeceğim sanırım.