Thermaltake H330 kasam, i5-13400F işlemcim ve Gigabyte H610MK Rev2 anakartım var. Bu kule tipi soğutucu alınır mı? Performansıyla alakalı bir şey bulamadım, sormak istedim.
Detaylar
Kim cevapladı?İsmi çok güzelmiş.
Bütçeyi biraz daha çıkartıp bilinen ve eli yüzü düzgün bir model alın.
www.akakce.com
Attığınız soğutucu fiyatına göre iyi duruyor, 13400F gibi bir işlemci için yeterlidir bu arada.
Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
dalmatianpelican
Yetkin
Alınır.
İsmi çok güzelmiş.
Attığınız soğutucu fiyatına göre iyi duruyor, 13400F gibi bir işlemci için yeterlidir bu arada.![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Vallahi param olsaydi dediginiz urunu gecende actigim konuda direkt sipariş gecerdim.
Ürün 540TL'ye geliyormus. Kuzenimde MX4 macun var, ondan rica edecegim.
Bu megalodon denen fan ve MX4 termal macun 13400F islemciyi ortalama kac derece civarinda tutar? Nadirende olsa 90watt goruyor ama vrmlerim kotu oldugu icin direkt 65watta dusuyor.
75 üstüne çıkmaz muhtemelen.Vallahi param olsaydi dediginiz urunu gecende actigim konuda direkt sipariş gecerdim.
Ürün 540TL'ye geliyormus. Kuzenimde MX4 macun var, ondan rica edecegim.
Bu megalodon denen fan ve MX4 termal macun 13400F islemciyi ortalama kac derece civarinda tutar? Nadirende olsa 90watt goruyor ama vrmlerim kotu oldugu icin direkt 65watta dusuyor.
540TL'ye sipariş ettim. Sanırım Havit F2005 modeli ile aynı. İnşallah beni uğraştırmaz.
Anakartım 4pin fan yuvasına sahip. Sipariş ettiğim ürün 3pinliymiş. Sıkıntı çıkar mı? @michaelscofield
3 pin ARGB içindir. Fan 4 pin olmalı. Kesin bilgi için satıcıya sorup dönüş yapın.540TL'ye sipariş ettim. Sanırım Havit F2005 modeli ile aynı. İnşallah beni uğraştırmaz.
Anakartım 4pin fan yuvasına sahip. Sipariş ettiğim ürün 3pinliymiş. Sıkıntı çıkar mı? @michaelscofield
3 pin ARGB içindir. Fan 4 pin olmalı. Kesin bilgi için satıcıya sorup dönüş yapın.
Yani soğutucuda iki tane kablo mu var?
Evet. 1 tane 3 pin ARGB, 1 tane 4 pin PWM.
Soğutucu geldi montajı MX4 macunuyla yaptım. 10dakikalık Prime95 testinde 60 dereceyi geçmedi. @michaelscofield