masiva

Çalışkan
Selam arkadaşlar, B450M Dragon anakartım ile bence çok iyi değerleri yakaladığımı düşünüyorum ve sizinle paylaşmak istedim. Önerilerinize tabii ki açığım, lütfen yazmaktan çekinmeyin.
Soğutucu: Cooler Master ML 240 V2
120 - 130W PPT değeriyle 4.8 - 4.9 GHz arası golden Core'lar görebiliyor, all-Core render testinde ise 4.65 GHz görebiliyorlar. Curve Optimizer için değerler per Core'de ve golden Core -10, diğer en iyi 2 Core -12, diğer uyuyan Core'ler ise -18 civarında. Render testinde 73 - 75 derece arası, oyunlarda ise 55 ila 70 arası sıcaklıklar alıyorum.
Sizce nasıl? Önerileriniz varsa, değerli yorumlarınızı bekliyorum."

Selam arkadaşlar, B450M Dragon anakartım ile bence çok iyi değerleri yakaladığımı düşünüyorum ve sizinle paylaşmak istedim. Önerilerinize tabii ki açığım, lütfen yazmaktan çekinmeyin.
Soğutucu: Cooler Master ML 240 V2
120 - 130W PPT değeriyle 4.8 - 4.9 GHz arası golden Core'lar görebiliyor, all-Core render testinde ise 4.65 GHz görebiliyorlar. Curve Optimizer için değerler per Core'de ve golden Core -10, diğer en iyi 2 Core -12, diğer uyuyan Core'ler ise -18 civarında. Render testinde 73 - 75 derece arası, oyunlarda ise 55 ila 70 arası sıcaklıklar alıyorum.
Sizce nasıl? Önerileriniz varsa, değerli yorumlarınızı bekliyorum."
Bir çılgınlık yap +50 veya +100 MHz ekle.

Alakasız olacak amaCooler Master ML240 V2'den memnun musunuz?
Biraz geç gördüm pardon hocam. Yani ben tamamen kompakt ve görünüş için aldım yoksa phantom spirit almayı düşünüyordum. Performansi konusunda oyunlarda bir tik daha serin çalışabilir aslında bir tek ondan memnun değilim ama dereceler bu denli bir pbo oc sine göre gayet makul bence.