oğuz sasi 98

Bilgin
Yer
çılgın_kurye34
İyi sosyaller. Bugün Amazon'dan 300 TL indirimle Lian Li O11 Dynamic V2 satın aldım. Alt 3 yanda 2 olmak üzere 5 adet fan ile gelecekmiş. Egzoz fanı yok yani. Bu şekilde kullanılırsa çok sorun yaratır mı hava akışında?

Egzoz sadece arkada olmak zorunda değil, yukarıdan da havayı dışarı atabilirsin. Ben hem yukarıdan, hem arkadan olacak şekilde kullanıyorum fakat özellikle de kule tipi soğutucular havayı önden arkaya aktardığı için, arkada bir çıkış olmasi daha saglikli oluyor.

Yukarıda sıvı soğutma takılysa arkaya yine de bir egzoz tak derim, içerideki sıcak hava tahliye olur.

Egzoz sadece arkada olmak zorunda değil, yukarıdan da havayı dışarı atabilirsin. Ben hem yukarıdan, hem arkadan olacak şekilde kullanıyorum fakat özellikle de kule tipi soğutucular havayı önden arkaya aktardığı için, arkada bir çıkış olmasi daha saglikli oluyor.

Yukarıda sıvı soğutma takılysa arkaya yine de bir egzoz tak derim, içerideki sıcak hava tahliye olur.
Öyle yapacağım hocam sıvı soğutucu olacak 360mm geçici olarak alttaki 1 fanı arkaya takarım bir ara da egzoz fan alırım bir tanez