4080S'te mfg yokya Mfg'nin sadece 50 serisinde olması düşündürüyor.

Artık saf güç diye bir şey kalmadı zaten hocam yapay kareler göreceğiz :D.eğer 2K'da Ultra ayarlarda 5 6 yıl götürsün dersen 5000 serisi bakmanı tavsiye ederim ancak fiyatları da fazla tuzlu. Yerinizde olsam RX 7900XTX çekerim Ultra ayarlarda FSR açmadan hiçbir şey açmadan yapay karesiz oyun zevkime bakarım. Bana göre ekran kartlarında saf güç daha önemli. Ne yapayım ben yapay kareleri ve bu konuda da RX 7900XTX saf güç olarak başarılı bir kart.

Artık saf güç diye bir şey kalmadı zaten hocam yapay kareler göreceğiz :D.eğer 2K'da Ultra ayarlarda 5 6 yıl götürsün dersen 5000 serisi bakmanı tavsiye ederim ancak fiyatları da fazla tuzlu. Yerinizde olsam RX 7900XTX çekerim Ultra ayarlarda FSR açmadan hiçbir şey açmadan yapay karesiz oyun zevkime bakarım. Bana göre ekran kartlarında saf güç daha önemli. Ne yapayım ben yapay kareleri ve bu konuda da RX 7900XTX saf güç olarak başarılı bir kart.
7900XTX'e 850W yeterli olur mu ?

2K için 5700X3D sınırı 4070s veya muadilidir. Üstü çok zorlama kartlar olur.

7500F 4070 Ti super kullanan var 2K'da sıkıntısız.

2K için 5700X3D sınırı 4070s veya muadilidir. Üstü çok zorlama kartlar olur.

Kalın falan yazmanda ayrı komik olmuş :D

Olur.

Ekonomik olarak 7900XTX çok mantıklı saf güç açısından iyi. RTX 5080'in fiyatları düşer 55-60K çok iddialı fiyatlandırma. Sadece oyun ve kayıt için kullanılacaksa 7900XTX öneririm hatta biraz piyasa iyileşip 9070XT falan da bakılabilir elinizdeki kartla idare edip indirimde 5080 falan da düşebilir beklemekte zarar olacağını düşünmüyorum.