vwfan Uzman Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 165 Çözümler 2 Beğeniler 14 17 Temmuz 2024 #1 Merhaba, laptopumda güncelleme yapmıştım. Güncellemeden sonra kendini yeniden başlattı ardından anakart splash ekranı kısa süreliğine gelip gitti sonra görüntü gelmemeye başladı. Bu sorunun sebebi nedir, nasıl çözebilirim?
Merhaba, laptopumda güncelleme yapmıştım. Güncellemeden sonra kendini yeniden başlattı ardından anakart splash ekranı kısa süreliğine gelip gitti sonra görüntü gelmemeye başladı. Bu sorunun sebebi nedir, nasıl çözebilirim?
KS KS vwfan Uzman Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 165 Çözümler 2 Beğeniler 14 17 Temmuz 2024 #11 dewberry dedi: Bence ugraşmayın, yeni cihaz alın. MXM değiştirirsin, CPU sorunlu çıkar. Boşuna para harcarsın. İkinci elde 10k civarına 2060 modeller var. Genişletmek için tıkla... Bu işi hobi amaçlı yapıyorum. Artı 0 Eksi
dewberry dedi: Bence ugraşmayın, yeni cihaz alın. MXM değiştirirsin, CPU sorunlu çıkar. Boşuna para harcarsın. İkinci elde 10k civarına 2060 modeller var. Genişletmek için tıkla... Bu işi hobi amaçlı yapıyorum.