Detaylar
Kim cevapladı?vwfan
Uzman
Görüntü gelmiyor ki bir şey yapayım.
Son düzenleyen: Moderatör:
dewberry
Üstün
Acer logosu gelmiyor ise yüksek ihtimal ile donanımsal bir sorundur.Merhaba, laptopumda güncelleme yapmıştım. Güncellemeden sonra kendini yeniden başlattı ardından anakart splash ekranı kısa süreliğine gelip gitti sonra görüntü gelmemeye başladı. Bu sorunun sebebi nedir, nasıl çözebilirim?
vwfan
Uzman
Acer logosu gelmiyor ise yüksek ihtimal ile donanımsal bir sorundur.
Bende öyle düşünüyorum ama hangi parča emin olamadım ona göre sorunlu parçayı değıştireceğim.
dewberry
Üstün
O cihaza yatırım yapmaya değmez. Chipset veya GPU arızası olabilir ancak kimse tamirini yapmaz.Bende öyle düşünüyorum ama hangi parča emin olamadım ona göre sorunlu parçayı değıştireceğim.
vwfan
Uzman
O cihaza yatırım yapmaya değmez. Chipset veya GPU arızası olabilir ancak kimse tamirini yapmaz.
Chipset arızası değildir inşallah ekran kartı ve işlemci lehimli olmadığı için değiştirebilirim.
dewberry
Üstün
GPU'nuz MXM ise değiştirebilirsiniz, CPU değiştirebilirsiniz.Chipset arızası değildir inşallah ekran kartı ve işlemci lehimli olmadığı için değiştirebilirim.
vwfan
Uzman
GPU'nuz MXM ise değiştirebilirsiniz, CPU değiştirebilirsiniz.
Dediğiniz gibi GPU MXM CPU da PGA478.
dewberry
Üstün
Bence ugraşmayın, yeni cihaz alın. MXM değiştirirsin, CPU sorunlu çıkar. Boşuna para harcarsın.
İkinci elde 10K civarına 2060 modeller var.