MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
("browser.cache.disk.smart_size.enabled", false) - Disk önbelleği boyutunun otomatik ayarlanmasını kapatıyor.Hocam merhaba. Ben her format sonrası Firefox kurarken verdiğiniz ayarları giriyorum. Sadecebrowser.sessionstore.intervalayarını biliyorum. Disk yazma periyodunu uzatıyor. Fakat diğer ayarların ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bunlar tam olarak ne işe yarıyor açıklar mısınız?
("browser.cache.offline.enable", false) - Web uygulamalarının çevrimdışı disk önbelleği kullanmasını devre dışı bırakıyor.
Browser.cache.offline.enable - MozillaZine Knowledge Base
("browser.cache.disk_cache_ssl", false) - HTTPS (SSL/TLS) ile gelen içeriklerin disk üzerinde önbelleğe alınmasını engelliyor.
Browser.cache.disk cache ssl - MozillaZine Knowledge Base
("browser.sessionstore.enabled", false) - Disk önbelleği kullanan oturum kurtarma özelliğini devre dışı bırakıyor.
Session Restore - MozillaZine Knowledge Base
("browser.cache.memory.enable", true) - RAM tabanlı önbelleği aktif hale getiriyor.
Browser.cache.memory.enable - MozillaZine Knowledge Base
Bu eski konu yeni mesaj alınca fark ettim ki yazdığım ayarlar listesinde bir tane ayarı belirtmeyi unutmuşum. Ek olarak, "browser.cache.disk.enable" ayarını false yapmanız gerekiyor.