Bütçe
$5
Hmmm, Anno 1800 gibi veya Tren similatörleri gibi oyunları tavsiye edebilirim o zaman. Bazıları çok kapsamlı, türe yabancı olanlar için gerçekten zorlayıcı olabiliyorlar.

Sana şu oyunu önerebilirim;

Epic Games'te 360 TL'den satılıyor şuan. Uzay gemisi sökme işi. Ben oynarken keyif almıştım.

Son düzenleme:
Simülasyon, otomasyon, fabrika kurma tarzı oyunlar seviyorsan Satisfactory öneririm. 350 saat oynamışlığım var. Oynayacak arkadaş bulursan sıkılmazsın bence.

Önerdiğimiz oyunlar arkadaşın bütçesini aşan oyunlar yalnız. Benim de hatam arkadaşın ilk mesajındaki bütçe kısmını unutup tavsiye vermek oldu. Steam sürümleri şuan dolar bazında inanılmaz yüksek. Aynı oyunları Epicgames'te çok daha ucuza bulabilir. Mesela Satisfactory Epic'te 390 TL ama arkadaşın parası şuan steam cüzdanda. O yüzden %75 ve üzeri indirime girmiş oyunları tavsiye etmek daha mantıklı olacak gibi.

Daha önce Vampire Survive oynadın mı bilmiyorum ama onun mantığında bir oyun tavsiye edebilirim. 26 Mayıs'ta erken erişimden çıkacak. Tasarımı oldukça şirin ve bir o kadar da zor bir oyun. Hack&Slash ve Roguelike tarzı. Sürekli oynamak zorunda olmadığın ama bir başladı mı bitene kadar devam ettiğin bölümlere sahip. Beğenir misin bilemem ben bu oyundan da keyif almıştım.

Son düzenleme: