Çözüldü 5G bilgisayarda deneyimlenebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EIUTH4T
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 234
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EIUTH4T

Çalışkan
Merhaba, bir sorum olacak. Acaba 5G geldiğinde bu deneyimi bilgisayar üzerinden de yaşayabilir miyiz? Çok merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, bir sorum olacak. Acaba 5G geldiğinde bu deneyimi bilgisayar üzerinden de yaşayabilir miyiz? Çok merak ettim.
Evet, 5G modem var PCIe'li. Windows, GSM desteğine yıllardır sahip. Aslında Redmi Note 9 Pro, Microsoft Surface Duo vs. varsa Windows 11 kurup da deneyebilirsiniz. 5G'li laptop modelleri de var mesela (Lenovo IdeaPad 5G gibi).
Evet, 5G modem var PCIe'li. Windows, GSM desteğine yıllardır sahip. Aslında Redmi Note 9 Pro, Microsoft Surface Duo vs. varsa Windows 11 kurup da deneyebilirsiniz. 5G'li laptop modelleri de var mesela (Lenovo IdeaPad 5G gibi).

Çözüm
Wwan kartınız 5G destekliyorsa şu an bile kullanabilirsiniz.

Denedim fakat hızım hala aynı.

Modemim premium VDSL modem güzeldir herhalde.

Evet yapılabilir.
Telefon 5G'ye bağlıysa hotspot açarsın, bilgisayar Wi-Fi ile bağlanır ve 5G hızını kullanır. Bu kadar.
Telefonum 4.5G destekliyor maksimum.

Ev interneti ile 5G alakasız. Sizin modeminiz VDSL bir modem. 5G'li modemler daha satışa çıkmadı ama çıkacak. TP-Link, ZYXEL ve Keenetic markaları eklemiş sitelerine. Daha satışta yok hiçbiri.

O zaman bilgisayarda 5G deneyimi yaşayamazsın.
Telefonun 4.5G destekliyorsa hotspot açtığında bilgisayara da en fazla 4.5G hızı verir.
5G için ya 5G destekli telefon ya da 5G modem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…