Detaylar
Kim cevapladı?Evet diye biliyorum. Fakat her yerde aynı anda açılmayacak sanırım.
SpeedBeast34
Üstün
Şu an yurtta kalıyorum, yurt kampüsün içinde ve merkeze 15 dakika uzaklıkta. 5G gelince kampüs ve yurtta 5G çekecek mi 4.5G gibi? Yer Sivas. Turkcell kullanıyorum.
Evet ama hemen değil. 5G gelince her yerde bir anda çekmeyecek. Ama zamanla 4.5G gibi yayılır.
5G gelince ilk başta sadece büyük şehir merkezlerinde olur. Sivas'a da gelir ama kademeli yayılır.
Şu an yurtta 4.5G çekiyorsa ileride büyük ihtimalle 5G de çeker.
Ama ilk açıldığı gün kampüs ve yurtta olmayabilir 1-2 yıl içinde 4.5G gibi yayılır.
cemkaraca
Yetkin
81 il diyorlar da önce büyük şehirlerde mi açılacak? Birde yurtta bir arkadaşa 5G geldi bana gelmedi aynı operatörü kullanıyoruz 1000 mbps alıyordu speedtest'de.Evet diye biliyorum. Fakat her yerde aynı anda açılmayacak sanırım.
Her yerde çekemez. Benim köyüm bayağı dağ başında ve internet hiç yok mesela. Ancak 4G'nin çektiği yerde çeker bence.
Benim bildiğim kadarıyla öyle, doğru olmayabilir. Yayılması zaman alır bence.81 il diyorlar da önce büyük şehirlerde mi açılacak? Birde yurtta bir arkadaşa 5G geldi bana gelmedi aynı operatörü kullanıyoruz 1000 mbps alıyordu speedtest'de.