fabbu

Başarılı
Merhaba, akıllı saat almak istiyorum. Sık kullanacağım özellikler adım ölçme, uyku süresi, nabız değerleri ve telefona Whatsapp'tan gelen mesajları okumak olacak. Diğer özellikleri denemek dışında kullanacağımı sanmıyorum, ne önerirsiniz? Galaxy Watch 7'nin önerildiğini gördüm, alınır mı? Bütçem de maksimum o civarlarda olur sanırım, 6-7 arası.

Merhaba, akıllı saat almak istiyorum. Sık kullanacağım özellikler adım ölçme, uyku süresi, nabız değerleri ve telefona Whatsapp'tan gelen mesajları okumak olacak. Diğer özellikleri denemek dışında kullanacağımı sanmıyorum, ne önerirsiniz? Galaxy Watch 7'nin önerildiğini gördüm, alınır mı? Bütçem de maksimum o civarlarda olur sanırım, 6-7 arası.
Bende neredeyse bu özellikler için bakınıyordum. Fit 4 proda karar kıldım. En büyük artısı şarj süresi. Şu sıralar anormal bir fiyat yükseliği var. Geçen hafta 6.4k fiyatı vardı. Düşer düşmez almayı düşünüyorum. Öneririm. Fit 4 modelinede bakabilirsin. Sadece kalp ritmi özelliği yok sanırım.

Ben hiçbir cihazın Galaxy watchların verdiği hissiyatı verdiğini düşünmüyorum. Galaxy Watch 4'ümü sattıktan sonra bir sürü akıllı saat inceledim araştırdım Amazfit balanceından Huawei GT4 GT6 Pro fit 4'e kadar. Hepsi büyük ekranlı bileklik gibi dolayısıyla şarjları da uzun. Galaxy veya X bir Wear OS saatte yol tarifi oluşturuyorsunuz tak saate harita düşüyor, Spotify'dan YT Music'ten müzik açıyorsunuz tak saatte o uygulama açılıp çok efektif kontroller sunuyor. Play Store'dan bir sürü kadran yükleyebiliyorsunuz gerçekten akıcı olduğunu hissediyorsunuz. Bence bu kadar bütçe ayrılacaksa kesinlikle Galaxy Watch 7 alınmalı. Exynos W1000 çok büyük bir avantaj. Ayrıca 2.el 1-2 aylık cihazlara da bakmanızı tavsiye ederim. iPhonela uyumlu olmadığı için insanlara hediye geliyor veya alıp kullanamayıp 5000 civarına satıyorlar ekonomik olarak daha avantajlı olabilir.