Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.000-9.000 TL
kerem1238806
Uzman
NP 1 CMF 1 den de daha iyiyse ve NFC de varsa kesinlikle 2. ELDEN NP1 tercih edeceğim gibi. Teşekkürler.
- Makaleler
- 23
Rica ederim. Hayırlı olsun şimdiden.NP 1 CMF 1 den de daha iyiyse ve NFC de varsa kesinlikle 2. ELDEN NP1 tercih edeceğim gibi. Teşekkürler.
kerem1238806
Uzman
s21 fe'yi de biraz araştırayım bari. Teşekkürler.2. El S21 bulabilirseniz en iyisi o. CMF Phone 1 anlatıldığı kadar iyi değil.
Normal S21 bakın.
- Makaleler
- 6
Np 1 cmf 1'den de daha iyiyse ve NFC de varsa kesinlikle 2. elden NP1 tercih edeceğim gibi. Teşekkürler.
Nothing Phone 1 de kronik batarya sorunu ekranda sorunlar ve yazılımsal sorun mevcut.
Cmf Phone 1 daha yeni ve daha verimli işlemciye sahip. Nothing Phone 1 artık çok eski ve sorunlarıyla dolu bir model. İkinci elde satan da muhtemelen sorunlarından dolayı satıyordur. Cmf Phone 1'e çıkın ya da A17 5G'ye çıkın. 9K ya adamakıllı telefon bulmak çok zor. Anca G99 işlemcili Casper vs bulursun.
kerem1238806
Uzman
Peki A17 5G veya CMF Phone 1 işlemci olarak nasıldır ?Nothing Phone 1 de kronik batarya sorunu ekranda sorunlar ve yazılımsal sorun mevcut.
Cmf Phone 1 daha yeni ve daha verimli işlemciye sahip. Nothing Phone 1 artık çok eski ve sorunlarıyla dolu bir model. İkinci elde satan da muhtemelen sorunlarından dolayı satıyordur. Cmf Phone 1'e çıkın ya da A17 5G'ye çıkın. 9K ya adamakıllı telefon bulmak çok zor. Anca G99 işlemcili Casper vs bulursun.
Bu arada ben hayatımda bu kadar kötü bir isimlendirme görmedim. Baktığım ürün CMF Phone 1 mi yoksa Nothing Phone 1 mi belli değil. Anlaşılmıyor hiç
- Makaleler
- 6
Peki A17 5G veya cmf Phone 1 işlemci olarak nasıldır?
Bu arada ben hayatımda bu kadar kötü bir isimlendirme görmedim. Baktığım ürün cmf Phone 1 mi yoksa nothing Phone 1 mi belli değil. Anlaşılmıyor hiç![]()
CMF, Nothing'in yan kuruluşu.
Bunda kesinlikle CMF Phone 1 derim. Özellikle oyun oynanıyorsa PUBG gibi oyunda 90 FPS alırsın.
kerem1238806
Uzman
Hocam Tekrardan CMF de karar kıldım. 9500 olan CMF'yi alıp geçeceğim. Çok teşekkürler.
Arkadaşlar almama biraz daha vakit olduğu için araştırmaya devam ediyorum da bu ilana bakabilir misiniz.
Samsung'a 34 5G. Gerçekten sıfırına göre çok uyguna koymuş. Temiz gözüküyor. Bu fiyata tercih edilmesi mantıklı gibi.
LİNKK
CMF Phone 1 Siyah modelini 9499 TL ye satın aldım arkadaşlar. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. Bu öğrencilere vergisiz kampanyasından da yararlanabilirsem aşırı uyguna gelmiş olacak. 5K'ya denk gelen telefonda da bi zahmet NFC olmayıversin
Arkadaşlar almama biraz daha vakit olduğu için araştırmaya devam ediyorum da bu ilana bakabilir misiniz.
Samsung'a 34 5G. Gerçekten sıfırına göre çok uyguna koymuş. Temiz gözüküyor. Bu fiyata tercih edilmesi mantıklı gibi.
LİNKK
CMF Phone 1 Siyah modelini 9499 TL ye satın aldım arkadaşlar. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. Bu öğrencilere vergisiz kampanyasından da yararlanabilirsem aşırı uyguna gelmiş olacak. 5K'ya denk gelen telefonda da bi zahmet NFC olmayıversin
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Hayirli olsun. Mesajini yeni fark ettim. Guzel gunlerde kullan.Hocam Tekrardan CMF de karar kıldım. 9500 olan CMF'yi alıp geçeceğim. Çok teşekkürler.
LİNKK
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-