6.000-9.000 TL bütçe ile telefon tavsiyesi

Bütçe
6.000-9.000 TL
CMF Phone 1 bugün geldi arkadaşlar şöyle kısa küçük değerlendirme mesajı yazayım. Belki ileride alacak olan ve konuya denk gelen olursa fikir sahibi olsun.

- Cihaz tamamen beklenildiği gibi. Fazla özelliği olmayan tamamen android / google sistemlerini kullanan öğrenci dostu f/p telefon. Özellik anlamında gayet iyi ve yeterli. İşlemcisi zaten bu telefonun asıl olayı.

-Yine de böyle uygulamalarda aşırı aşırı bir hız göremedim. Yani 5K lık bir telefonla aynı hızlarda açılıyor her şey. Pratiklik anlamında belki biraz daha hızlı olabilirdi.

-120hz ve 60hz seçeneklerinin dışında 90Hz seçeneği olmalıydı. Belki ayarlanabiliyordur emin değilim.

-Kamerası fiyatına göre gayet yeterli.

-Dokunmatiği çok iyi değil gibi. Benim telefonda mı problem var bilmiyorum ama ara sıra algılamadığını fark ettim. Kamera seçeneğine giriyorum üstteki ayarlara tıklamaya çalışıyorum olmuyor. Geri gelip tekrar kameraya giriyorum o zaman oluyor mesela. 2 Kere yaşadım bunu. Eğer gerçekten bir sorun olduğunu anlarsam direkt iade'yi değerlendireceğim.

-Hoparlör stereo değil mono. Höparlör benim için önemli değil zaten full kulaklık kullanıyorum onun dışında da reels takılıyorum sesin telefondan nasıl çıktığı benim için önemli değil. Ama yine de o mono-stereo farkı bariz şekilde hissediliyor. Stereo olsaydı biraz daha iyi olur muş.

-Mikrofon konusunda karşı tarafla konuştuğumda bir problem olmadığını ve net duyulduğunu söyledi.

Şimdilik bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…