Bütçe
6.000 TL

mustafadr12

Çalışkan
Merhaba, bir süredir kulaklık arayışındayım. Amazon Depo'dan Nova 7 almıştım fakat arkadaşlarım mikrofondan gelen sesin bazen cızırtılı geldiğini söyledi. Şimdi bunu iade edip tekrar bir kulaklık almak istiyorum. Amazon'da Arctic Nova 7P kulaklık şu an indirimde. Nova 7P mi almalıyım yoksa Nova 5 mi almalıyım?

Nova 5 mikrofon konusunda daha iyi bunu biliyorum ama daha çok mobil oyunlar için üretildiğini söylüyorlar. CS2, Valorant gibi oyunlar oynuyorum ve Nova 7'nin ses kasma performansından çok memnunum.

Merhaba, bir süredir kulaklık arayışındayım. Amazon Depo'dan Nova 7 almıştım fakat arkadaşlarım mikrofondan gelen sesin bazen cızırtılı geldiğini söyledi. Şimdi bunu iade edip tekrar bir kulaklık almak istiyorum. Amazon'da Arctic Nova 7P kulaklık şu an indirimde. Nova 7P mi almalıyım yoksa Nova 5 mi almalıyım?

Nova 5 mikrofon konusunda daha iyi bunu biliyorum ama daha çok mobil oyunlar için üretildiğini söylüyorlar. CS2, Valorant gibi oyunlar oynuyorum ve Nova 7'nin ses kasma performansından çok memnunum.
İkiside değil.

https://share.google/QWmLAV2TlwVENqWDB

Kablolu Cloud 3 vardı beni oyun ve mikrofon konusunda çok tatmin etti ama kablo karmaşasından boğulmaya başladım iade ettim. Bu yüzden kablosuz modele yönelmek istedim. Attığınız model güzele benziyor. Bir arkadaş da rog pelta önerdi
ROG pelta daha iiyi bir kulaklık Cloud 3 Wirelessten.

Şunu ekleyeyim: karma kullanım için kötü bir kulaklık. Aktif kullandığım bir model müzik ve konfor konusunda iyi sayılmaz. Özellikle müzik performansı berbat. Ne yaptıysam adam edemedim. Barracuda X tokat delisi yapıyor karma kullanımında. Fakat oyun konusunda gerçekten çok iyi.
sizce hangisi alınmalı ? hem bahsettiğim iki kulaklık arasında hem de genel olarak bu bütçeye bir öneri alabilir miyim?

ROG pelta daha iiyi bir kulaklık Cloud 3 Wirelessten.
Karışıklık olmasın. Düz değil "S" ibareli modeli önerdim.

Kablolu Cloud 3 vardı beni oyun ve mikrofon konusunda çok tatmin etti ama kablo karmaşasından boğulmaya başladım iade ettim. Bu yüzden kablosuz modele yönelmek istedim. Attığınız model güzele benziyor. Bir arkadaş da rog pelta önerdi

Pelta, Cloud 3 (kablolu) modeline göre daha iyi zaten.

Karışıklık olmasın. Düz değil "S" ibareli modeli önerdim.

Pelta, Cloud 3 (kablolu) modeline göre daha iyi zaten.
evet hocam biliyorum "S" modelini önerdiğinizi. Bunu da araştıracağım. Sizden ricam buna bir yorum yapar mısınız ? Nova 7P ile Nova 5 arasında kalsanız hangisini alırsınız ?

Ona göre eleyerek devam edicem .

Ben ROG Pelta derim.

Biliyorum hocam. Maalesef o da adam olmuyor müzik konusunda. Cloud serisi %90 oyun odaklı olduğu için normal sayılır.
Sizden ricam buna bir yorum yapar mısınız ? Nova 7P ile Nova 5 arasında kalsanız hangisini alırsınız ?

Rog Pelta önerinizi de dikkate alacağım hocam.

evet hocam biliyorum "S" modelini önerdiğinizi. Bunu da araştıracağım. Sizden ricam buna bir yorum yapar mısınız ? Nova 7P ile Nova 5 arasında kalsanız hangisini alırsınız ?

Ona göre eleyerek devam edicem .

Sizden ricam buna bir yorum yapar mısınız ? Nova 7P ile Nova 5 arasında kalsanız hangisini alırsınız ?

Rog Pelta önerinizi de dikkate alacağım hocam.
Bütçe varsa ROG Pelta.

Nova 7P ve Nova 5 arasından, Nova 5.