Bütçe
6.000 TL
Çok kötü olmuş sizin için bir an önce sorun çözülür umarım. Çok fazla bilgim olmadığı için yorum da yapamıyorum kusura bakmayın.

Estağfurullah. Açıkçası sorunum alakasız olacak ama format ile çözüleceğini de düşünüyorum. Çünkü önceki ekipmanlarım ROG idi Crate'i kaldır sürücüleri kaldır yeni alınanları kur uğraş vs yazılımsal bile çakışma olabileceği aklımdan gitmiyor. Üstüne ilk kullanımlarda bilgisayarda takılmalar bile söz konusu oluyordu ki bazen halen daha takılıyor. Güzel bir temizlik yapacağım ancak şu an taşınma telaşındayım atlatmam lazım :).

Eger bilmiyorsaniz hatirlatayim dedim bu P ve X yalnizca platform destegi olayi, eger xbox kullanmiyorsaniz o modelin en ucuz versiyonunu almanizi tavsiye ederim ben en ucuz magazada 5P buldugum icin 5P aldim.

Estağfurullah. Açıkçası sorunum alakasız olacak ama format ile çözüleceğini de düşünüyorum. Çünkü önceki ekipmanlarım ROG idi Crate'i kaldır sürücüleri kaldır yeni alınanları kur uğraş vs yazılımsal bile çakışma olabileceği aklımdan gitmiyor. Üstüne ilk kullanımlarda bilgisayarda takılmalar bile söz konusu oluyordu ki bazen halen daha takılıyor. Güzel bir temizlik yapacağım ancak şu an taşınma telaşındayım atlatmam lazım :).
Hocam umarım formatla sorun düzelir :D en sevmediğim şey en son çözüm olarak formata güvenmektir.

Eger bilmiyorsaniz hatirlatayim dedim bu P ve X yalnizca platform destegi olayi, eger xbox kullanmiyorsaniz o modelin en ucuz versiyonunu almanizi tavsiye ederim ben en ucuz magazada 5P buldugum icin 5P aldim.
Evet onu gördüm, ek olarak P versiyonlarında mikrofonun biraz daha hassas olduğu söyleniyor. Birde Nova 5X'te tekerlek mevcutmuş sanırım.

Benim bilgisayarda internete bağlanmıyor. Umarım senin sorununda format ile çözünür. Şu an ben de format ile uğraşıyorum. :D

Benim bilgisayarda internete bağlanmıyor. Umarım senin sorununda format ile çözünür. Şu an ben de format ile uğraşıyorum. :D

Sistemler geliştikçe sorunlar artıyor yemin ederim. 5 6 yıl önceki 1060 sistemimle harikalar yaratıyordum. Şimdi yerimden kıpırdayamıyorum yeni bir hata ile karşılaşırım diye :D

Evet onu gördüm, ek olarak P versiyonlarında mikrofonun biraz daha hassas olduğu söyleniyor. Bir de Nova 5X'te tekerlek mevcutmuş sanırım.

Nova 7 için böyle bir görselim vardı. 5 ile de aynıdır diye tahmin ediyorum. P ve X arasında normale göre farklı özellikler olduğundan ben düzünü tercih etmiştim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-08 180338.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-08 180338.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 36
Sistemler geliştikçe sorunlar artıyor yemin ederim. 5 6 yıl önceki 1060 sistemimle harikalar yaratıyordum. Şimdi yerimden kıpırdayamıyorum yeni bir hata ile karşılaşırım diye :D
Ya sorma. Kablo tam her şey tam ama DNS sunucusu yanıt vermiyor hatası alıyorum sürekli. Gidip Turbox hazır sistem alsam bu sorunları yaşamazdım.

İkisi arasında Nova 5. 1 yıla yakındır kullanıyorum mikrofonu çok iyi değil onun dışında her konuda iyi.