Klavye olarak başka bakmayın derim, ömürlük bir ürün. Fiyatı da harika.
Bütçe artar mı yani?Yeter ki uzun ömürlü, kaliteli, konforlu olsun bir de 10k ya falan çıkmasın yeter![]()
Bütçe artar mı yani?Yeter ki uzun ömürlü, kaliteli, konforlu olsun bir de 10k ya falan çıkmasın yeter![]()
Bütçe artar mı yani?
Kod: Swar.![]()
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kod: Swar50.![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
wraithesports.com
Kod: Swar.![]()
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kod: Swar50.![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
wraithesports.com
İyi, kötü değil. Kablolu ama. Paylaştığım Akko daha F/P.Bayağı güzellermiş hocam. Hafta sonu alırım gibi.
Hocam bu nasıl?
![]()
Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim]
Ön sipariş detayları: Ürünler stoklarımıza giriş yapmıştır. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene...wraithesports.com
İyi, kötü değil. Kablolu ama. Paylaştığım Akko daha F/P.
Hocam akkonunda rengi, tipi, W75 gibi güzel olsaydı keşke.
W75 daha iyi geldi bana.
Hocam akkonunda rengi, tipi, W75 gibi güzel olsaydı keşke.
W75 daha iyi geldi bana.
Hocam 10k oldu![]()
Olur elbette.Hocam akkonunda rengi, tipi, W75 gibi güzel olsaydı keşke.
W75 daha iyi geldi bana.
Hocam 10k oldu
Hocam W75 alsam olur mu?@Endless Kaan
W75'in beraberinde kablo almama gerek yok değil mi hocam?
![]()
AKKO 5075B Plus Black - Silver V3 Cream Blue Pro Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
75 Düzen RGB Arka Aydınlatma Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) Çalışırken Değiştirilebilir Soket Akko Cloud Yazılımını Destekler: Mac/Win/Web 5075B Plus Black – Silver…www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO 5075B Plus Shine-Through RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
www.gaming.gen.tr
Bu arada Akko'nun bu halleri de var, kablo almanıza gerek yok tabii ki. Kutuda var.