laucsbscrytesxd

Çalışkan
Selamlar herkese,

Bugün içimi dökmek ve biraz tavsiye almak için bu konuyu açıyorum. Başlıkta da gördüğünüz gibi 25 yaşındayım ve reel hayatta bugüne kadar hiç sevgilim olmadı.

Aslında asosyal biri değilim, işin ilginç kısmı sanal dünyada tabiri caizse milyonlarca kez ilişki yaşadım. Klavye başında, ekran arkasında insanlarla bağ kurmak, konuşmak benim için hiç sorun olmadı; dijitalde sayısız flörtüm, sevgilim oldu diyebilirim. Ama iş bunu gerçek hayata taşımaya gelince hep bir duvara tosladım.

Hatta size en çok canımı sıkan, beni en çok yoran örneği anlatayım:

Bir dönem, benimle aynı şehirde yaşayan bir kızla sanaldan çok ciddi bir ilişkim oldu. Aynı şehirdeyiz, mesafe yok, her şey harika ilerliyor gibiydi. Ama kız aşırı özgüvensizdi. Kendini hazır hissetmediğini, çekindiğini söyleyip buluşmaya asla gelmedi. Ben onu rahat ettirmek, güvenini kazanmak için defalarca evinin oralara kadar gittim, "Bak ben buradayım, sadece bir kahve içelim" dedim ama nafile. Ne yaptıysam o özgüven duvarını aşıp onu reel dünyaya davet edemedim. Sonuç? Yine hüsran, yine ekranda kalan bir ilişki.
Bu durum artık canıma tak etti. Yaş 25 oldu ve ben artık enerjimi, hislerimi sanal karakterlere veya ekran arkasındaki insanlara harcamak istemiyorum. Gerçek bir bağ kurmak, gerçek hayatta birinin elini tutmak istiyorum.

Sorum şu: Benim durumumda olan, bu döngüyü kırabilmiş birileri var mı aranızda? Sanal dünyadan kafayı kaldırıp gerçek hayatta, reel ortamda nasıl kız arkadaş bulabilirim? Nerede hata yapıyorum veya nereden başlamalıyım?

Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben onu rahat ettirmek, güvenini kazanmak için defalarca evinin oralara kadar gittim, "Bak ben buradayım, sadece bir kahve içelim" dedim ama nafile.
Bu durum tam tersi bir etki olusturmus olabilir. Yaptiginiz cok da dogru degil aslinda, halihazırda zaten ozguven sorunu yasayan birisinin guveninini kazanmak icin iyi niyetinizle yanina gitmis olmaniz karsi taraf icin boyle anlasilmamis olabilir.