Selamlar, bu bütçede koltuk arıyorum. Çok beklentim yok, sıkıntı yapmasın yeter. Oyun koltuğu mu olmalı ofis koltuğu mu? Ne önerirsiniz? Hepsiburada veya Amazon olursa bütçe 6-7 olabilir.

@YXEL, hocam yatan bir model olursa oyuncu koltuğu isterim açıkçası. HB’de 9 taksitle 7-8 bin TL’ye bir sürü marka var. Önerdiğiniz var mıdır?

@YXEL, hocam yatan bir model olursa oyuncu koltuğu isterim açıkçası. HB’de 9 taksitle 7-8 bin TL’ye bir sürü marka var. Önerdiğiniz var mıdır?
Siz ikisi arasından hangisi olmalı deyince tercihimi ofis koltuğundan yana kullandım. Malzeme kalitesi, dayanıklığı ve ergonomisi olarak diğerlerinden daha farklı bulduğum Zio önerebilirim. Diğerlerinin isimlerini yazmayacağım ancak bir çoğunu deneme fırsatım oldu.

@YXEL, videoyu izledim aslında beklediğim özelliklere sahip. Sormak istediğim şey şu: Sırt kısmı arkaya gidince yatık şekilde kalmıyor mu?

@YXEL, peki hocam oyuncu koltukları malum yatak gibi yumuşacık dokuya süngere sahip görünüyor. Seduna ofis koltuğu bu rahatlığı verebilir mi?

@YXEL, peki hocam oyuncu koltukları malum yatak gibi yumuşacık dokuya süngere sahip görünüyor. Seduna ofis koltuğu bu rahatlığı verebilir mi?
Seduna Thunder modelinde 55 DNS poliüretan sünger kullanılıyor. Zio Visco modelinde 65 DNS olması lazım. Oturma dolgusu Zio modelinde daha fazla ve daha dayanıklı, uzun ömürlü. Alacaksanız eğer mutlaka Visco ekleyin. Seduna'da dolu dolu rahatlık beklemeyin.

Son düzenleme:
Hocam açıkçası beklentim rahatlık. Zio’ya çıktım diyelim, o bütçede daha iyi ve rahat ofis sandalyesi var mıdır? Arkadaşlara sorduğumda ofis sandalyelerinde çalışırken 9-10 saat sıkıntısız kullanabildiklerini (abartılı tabi) ama oyuncu koltuklarında mümkün olmadığını söylüyorlar.

Zio reklamı çıkınca mesaj attım bana Zeyna önerdiler 5.500 TL. Nasıldır bilginiz var mı kalitesi?

Selamlar. Zio mağazasına gittim ve birkaç modeli denedim. Zeyna falan hikaye. Venom’un düz modelini de beğenmedim. Venom XL’nin teşhir modeline bayıldım ancak XL modelinin oturma kısmı güncellenmiş ve artık yumuşacık bir oturma bölümüyle geliyormuş. Eski sert olan artık yokmuş. Keşke olsaydı, XL eski versiyon çok iyiydi. IKEA’ya bakacağım bir ara.

IMG_7270.webp

Son düzenleme: