Elwidor

Uzman
Merhaba arkadaşlar!

Kardeşim ve ben, uygun fiyatlı ve iyi performans sunan iki tablet arıyoruz. Kardeşim 10 yaşında ve çizim yapabileceği, çok pahalı olmayan, 5-6 bin TL aralığında bir tablet istiyor. Kendim içinse ödev yapmak, film izlemek ve günlük kullanım için 7-8 bin TL civarında bir tablet düşünüyorum.

Toplam bütçemiz minimum 13K, maksimum 16k arasında. Tavsiyelerinizi bekliyoruz, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşiniz için Honor pad X9.
Sizde bütçeyi yükseltirseniz kalemli Redmi pad Pro var. Eğer yükseltemezseniz S6 Lite tercih edilebilinir. Ama benim size tavsiyem, Huawei MatePad 11.5s alıp, ikiniz ortak kullanmanız. Ama eğer ortak kullanmak istemiyorsanız, s6Lite+pad X9 alabilirsiniz.

Ta
Merhaba arkadaşlar!

Kardeşim ve ben, uygun fiyatlı ve iyi performans sunan iki tablet arıyoruz. Kardeşim 10 yaşında ve çizim yapabileceği, çok pahalı olmayan, 5-6 bin TL aralığında bir tablet istiyor. Kendim içinse ödev yapmak, film izlemek ve günlük kullanım için 7-8 bin TL civarında bir tablet düşünüyorum.

Toplam bütçemiz minimum 13K, maksimum 16k arasında. Tavsiyelerinizi bekliyoruz, şimdiden teşekkürler.
A9 ve S6 Lite.

O bütçelerde elle tutulur tableti geçtim kalemli herhangi bir tablet yok, sırf sosyal medyada içerik tüketmek için falan bakınıyorsan Honor Pad X9 var da onu alacağınıza toplam bütçeniz ile S9FE+ bakın derim aşağısındaki çoğu tablet sizi birçok yönden tatmin etmeyecek çünkü.