Bütçe
6.000 TL
4060 olsa 2K almayın derdim ama 5060'da DLSS MFG özellikleri var. MFG ile 2K oynayabildiğiniz oyunları oynarsınız, 2K oynatmayan oyunları da 1080p oynarsınız. Ama düzgün bir 2K için bütçenizin 2-3K artması iyi olur.

Bugün gördüğüm en berbat tavsiyeydi. Aynı paraya 180hz hem de pivot özelliği olan taş gibi monitör varken bu model alınmaz.

180 HZ monitörler mevcut bütçede varken arkadaşa neden 100 hz ve hareket kabiliyeti olmyan saçma sapan modeller öneriyorsun dostum. Mantıklı fikrin yoksa tavsiye verip, insanları saçma sapan modellere yönlendirme. 100hz monitörde kullandım ben. 165 hz altına düşünce kalite bariz düşüyor. Film izleyenler 100 hz monitör alabilir.

Son düzenleme:
Bugün gördüğüm en berbat tavsiyeydi. Aynı paraya 180hz hem de pivot özelliği olan taş gibi monitör varken bu model alınmaz.

180 HZ monitörler aynı bütçede varken arkadaşa neden 100 hz ve hareket kabiliyeti olmyn saçma sapan modeller öneriyorsun dostum. Mantıklı fikrin yoksa tavsiye verip, insanları saçma sapan modellere yönlendirme.
Tamam hocam en iyisi sen biliyorsun, attığım ürün 120Hz. Fiyatı uygun diye attım. Kullandığım ürünü attım, en azından Fazeon gibi panel bilgilerini gizlemiyor. Her neyse, herkesi ayrı tavsiyesi var, arkadaşın bütçeye hangisi uygun gelirse onu alır.