Yok ki adam dışında ekran karşısına çıkıp anlatan, malum şahsın gül cemalini görebildin mi
Ben de ekrana yakışmam, aktör vardı benim arkadaş, ona çektirtmeye çalıştım video, beceremedim malesef

Yayıncı kendisi, aktörabi diye geçer.
Müsait olunca çekerse çeker, çekmezse çekmez. Adama tonla bilgi verdim, RAM'lerini adam etti, gitti düz EXPO açtı sonra 1 kere crash yiyince
Bu arkadaşımıza 6400 c26 yaptırtmayacak mısın b650m-hdv ile, bu anakart bu yüzden yok mu, varoluşsal amacı nedir bu kartın tam olarak kardeş
@Melkor
@Melkor Bir de bir arkadaşımız var gelip konuların altına şey yazıyor, RAM FPS mi artırır, %1 mi artırır, bana makale at diyor. Koskoca Nebi Başkan saçlarını bu uğurda kaybetmiş, kanlı canlı örnek dururken karşısında makale istiyor. Al sana makale, adam kel kaldı RAM ile uğraşmaktan.
Millet boşuna uğraşıyordu overclock.net'de, Reddit'te, ZenTimings Dc'sinde. En dandik sistemde bile RAM her zaman FPS artırır, İntel'de de bu geçerli, AMD'sinde de geçerli. Akıcılığı da artırır, sende gidip de 5090 varsa çok bir şey beklememek lazım. Zaten 1500 FPS alıyorsun.
Eki Görüntüle 169116
Bununla 5600 c46 Micron nası eşdeğer olabilir mesela, aklım almıyor. Akıl tutulması. Nebi video serisi çekti, yine insanlar bir şey öğrenemedi, demek ki öğrenmek istemiyorlar, ya da işlerine gelmiyor.