Bütçe
6.000 TL
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bende de ani sıcaklık sorunu var. Oyunlara veya herhangi bir programa girdiğim zaman anlık işlemci ısınıyor ama anlık olarak tekrar geri düşüyor. En baba oyunlarda 70-75 civarında geziyor ortalamada ise 60-65 ama dediğim gibi bir programa veya oyuna girdiğim zaman işlemci aniden 80-85 olup olması gereken değerlere geri düşüyor. Soğutucu olarak bende phantom spirit 120 se var. Acaba hava soğutucu yüzünden mi böyle oluyor diye düşünüyordum. Bu sebepten dolayı sıvı soğutma alırım diyordum fakat çok büyük fark etmiyormuş. Sizle az çok aynı değerleri görüyorum gibi. Sanırım biostan undervolt yapmadıkça bu sorun ne soğutucu kullanırsak kullanalım düzelmez gibi...
ben stock kullanıyorum bu şekilde memnunum 3-5 fps için gerek yok kasmaya

genede almak istersen
indirimde

genede almak istersen
indirimde
Bende stok kullanıyorum bios ayarlarını herhangi bir kurcalamada yapmak istemiyorum. Attığınız siteyi ilk defa görüyorum biraz scam sitesi gibi geldi bana ve bu fiyat baya ucuza kaçıyor gibi. Piyasada min 5k dan başlıyor. Ayrıca alsam mı almasam mı kararsız kaldım hocam. Alıp kullansam bile belki çok fark yaratmayacak yani şuan kullandığım hava soğutucu gibi performans verse param boşa gitmiş olacak.

Bende stok kullanıyorum BIOS ayarlarını herhangi bir kurcalamada yapmak istemiyorum. Attığınız siteyi ilk defa görüyorum biraz scam sitesi gibi geldi bana ve bu fiyat bayağı ucuza kaçıyor gibi. Piyasadamin 5Kdan başlıyor. Ayrıca alsam mı almasam mı kararsız kaldım hocam. Alıp kullansam bile belki çok fark yaratmayacak yani şu an kullandığım hava soğutucu gibi performans verse param boşa gitmiş olacak.

Gerek yok bence her türlü uzun ömürlü kullanırsın , sessiz çalışıyorsa devam