İyi geceler, mouse-klavye hakimiyetinin oyunlarda her şey olduğunu düşünüyorum. Mouse için 6.000 TL'ye kadar bütçe ayırdım fakat illa 6.000 TL olmak zorunda değil. Claw Grip tutuyorum, uzunluk 18 cm - genişlik 8 cm sanırım tam orta boyut el yapıyor. Bu özelliklere göre mouse önerisi bakıyorum. Normalde Viper V3 Pro alacaktım fakat elime bir tık büyük geldi mağazada denediğimde. Önerilerinizi bekliyorum, 24 saat içinde sipariş vereceğim. Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.000 TL
A9 Air'in üstü fantezi. Magnezyum istiyorsan bütçe çıkıp Beast X Pro bak. Onun harici ATK Zero ve F1 V3 Ultimate+ uygun duruyor.
ATK Zero Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
ATK Blazing Sky F1 V3 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
Önerdiklerin bunlar mı? Atk ZERO'nun moruna aşık oldum, en sevdiğim renk mordur. F1 V3'te harika görünüyor. Magnezyum dediğin delikli mi oluyor, asla istemiyorum ondan. Gemini/Claude ''Ninjutso Sora V3 Wireless Mouse'' al diyor bu 2'sini alacağına, yorumun ne olur? Ben beğenmedim Sora'yı.
Saçma mı bilmiyorum ama görüntü de 1 tık önemli benim için, üstteki 2 mouse'u çok beğendim, onlara yorumun ne olur? Beast G Medium beğenmedim. 4-6 Bin arası neler önerebilirsin başka?Beast G Medium.
Bütçe çıkar veya 2. el olursa da Beast X.
Sora V3 biraz yeni bir mouse, vakit ayırıp incelemesine bakmadım yanlış yönlendirmek istemem.![]()
ATK Zero Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
![]()
ATK Blazing Sky F1 V3 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Önerdiklerin bunlar mı? Atk ZERO'nun moruna aşık oldum, en sevdiğim renk mordur. F1 V3'te harika görünüyor. Magnezyum dediğin delikli mi oluyor, asla istemiyorum ondan. Gemini/Claude ''Ninjutso Sora V3 Wireless Mouse'' al diyor bu 2'sini alacağına, yorumun ne olur? Ben beğenmedim Sora'yı.
Evet ikisi uygun duruyor. VV3 Pro bir tık büyükse bunlar tam uyar diye düşünüyorum. Zero ile F1 V3'ün shapeleri oldukça yakın, ikisinin de kroniği yok. Hoşuna gideni alabilirsin.