Bütçe
6.000 TL

jackarmis 27

Başarılı
İyi geceler, mouse-klavye hakimiyetinin oyunlarda her şey olduğunu düşünüyorum. Mouse için 6.000 TL'ye kadar bütçe ayırdım fakat illa 6.000 TL olmak zorunda değil. Claw Grip tutuyorum, uzunluk 18 cm - genişlik 8 cm sanırım tam orta boyut el yapıyor. Bu özelliklere göre mouse önerisi bakıyorum. Normalde Viper V3 Pro alacaktım fakat elime bir tık büyük geldi mağazada denediğimde. Önerilerinizi bekliyorum, 24 saat içinde sipariş vereceğim. Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

A9 Air'in üstü fantezi. Magnezyum istiyorsan bütçe çıkıp Beast X Pro bak. Onun harici ATK Zero ve F1 V3 Ultimate+ uygun duruyor.
Screenshot_20260903_225134_Chrome.webp
Screenshot_20260903_225212_Chrome.webp
Screenshot_20260903_225609_Chrome.webp

A9 Air'in üstü fantezi. Magnezyum istiyorsan bütçe çıkıp Beast X Pro bak. Onun harici ATK Zero ve F1 V3 Ultimate+ uygun duruyor.

Önerdiklerin bunlar mı? ATK ZERO'nun moruna aşık oldum, en sevdiğim renk mordur. F1 V3'te harika görünüyor. Magnezyum dediğin delikli mi oluyor, asla istemiyorum ondan. Gemini/Claude "Ninjutso Sora V3 Wireless Mouse" al diyor, bu 2'sini alacağına, yorumun ne olur? Ben beğenmedim Sora'yı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beast G Medium. Bütçe çıkar veya 2. el olursa da Beast X.

Önerdiklerin bunlar mı? ATK ZERO'nun moruna aşık oldum, en sevdiğim renk mordur. F1 V3'te harika görünüyor. Magnezyum dediğin delikli mi oluyor, asla istemiyorum ondan. Gemini/Claude "Ninjutso Sora V3 Wireless Mouse" al diyor, bu 2'sini alacağına, yorumun ne olur? Ben beğenmedim Sora'yı.
Sora V3 biraz yeni bir mouse, vakit ayırıp incelemesine bakmadım yanlış yönlendirmek istemem.

Evet ikisi uygun duruyor. VV3 Pro bir tık büyükse bunlar tam uyar diye düşünüyorum. Zero ile F1 V3'ün shapeleri oldukça yakın, ikisinin de kroniği yok. Hoşuna gideni alabilirsin.

Sora V3 biraz yeni bir mouse, vakit ayırıp incelemesine bakmadım yanlış yönlendirmek istemem.

Evet ikisi uygun duruyor. VV3 Pro bir tık büyükse bunlar tam uyar diye düşünüyorum. Zero ile F1 V3'ün shapeleri oldukça yakın, ikisinin de kroniği yok. Hoşuna gideni alabilirsin.
F1 V3'te 8K Dongle varmış, Zero'da yokmuş (ne anlama geliyor bilmiyorum, F1 V3'ün sensörü daha yeniymiş). Bunlar doğruysa F1 V3 alayım? Zaten aynı fiyatlar. Başka önereceğin bir şey yoksa F1 V3'ü alayım. Görüntü olarak Zero daha çok içime sindi ama yapay zekalar kesinlikle F1 V3 diyor yukarıdaki sebeplerden ötürü.

F1 V3'te 8K Dongle varmış, Zero'da yokmuş (ne anlama geliyor bilmiyorum, F1 V3'ün sensörü daha yeniymiş). Bunlar doğruysa F1 V3 alayım? Zaten aynı fiyatlar. Başka önereceğin bir şey yoksa F1 V3'ü alayım. Görüntü olarak Zero daha çok içime sindi ama yapay zekalar kesinlikle F1 V3 diyor yukarıdaki sebeplerden ötürü.
İkisinde de 8K dongle çıkıyor. F1 V3'ün MCU ve sensör (bu sebepten IPS avantajı da var) avantajı var fakat fark edebileceğin şeyler değil bunlar. Fiyat farkı böyleyken F1 V3 almak daha mantıklı fakat Zero alsan da çok benzer deneyimi elde edersin, aynı desek de pek yanlış olmaz.

İkisinde de 8K dongle çıkıyor. F1 V3'ün MCU ve sensör (bu sebepten IPS avantajı da var) avantajı var fakat fark edebileceğin şeyler değil bunlar. Fiyat farkı böyleyken F1 V3 almak daha mantıklı fakat Zero alsan da çok benzer deneyimi elde edersin, aynı desek de pek yanlış olmaz.
Beğendiklerim arasında fiyat farkı yok aynı. Mavi olan 4.500 TL F1 V3, Mor olan Zero 4.500 TL. Aynen öyle dediğin gibi ikisinde de 8K varmış, bunlar ne işe yarıyor bu arada? Bu yüzden yapay zekalara güvenmemek lazım işte, az kalsın yanlış yönlendiriyordu.

Sen bilgili birine benziyorsun, kişisel zevk olsa da sen Zero mu alırdın F1 V3 mü?

Edit: Bu arada bu F1 V3 yeni mi çıktı, hiç yorum yok. F1 V3 biraz daha albenisi var gibi duruyor.

Aynen öyle dediğin gibi ikisinde de 8K varmış, bunlar ne işe yarıyor bu arada?
Fare hareketlerini bilgisayara saniyede 8000 kez bildiriyor ve gecikmeyi minimuma indiriyor. Yani 0.125 milisaniyede bir kez bildiriyor.
Kulağa güzel geliyor fakat boş bir şey. Hem şarjını çabuk bitirir hem de işlemciye binen yük arttığı için ufak FPS kayıpları yaşayabilirsin. 1K Hz gayet yeterli bir şey. Zaten aldığında da denersin, insanın 8K Hz ile 1K Hz arasındaki farkı anlaması çok zor. Şahsen oyunlarda 2K Hz, web'de 1K Hz kullanıyorum, fazlasına gerek yok.
Sen bilgili birine benziyorsun, kişisel zevk olsa da sen Zero mu alırdın F1 V3 mü?
Teşekkürler hocam.

Eğer F1 V3'den de beğendiğin bir renk varsa onu al geç fakat Zero'nun rengini çok beğendiysen bence onu tercih et. Ondaki sensör ve MCU da çok iyi zaten, üstte dediğim gibi insanın fark edemeyeceği farklar var, en azından gözüne güzel gelen hoş bir mouse kullan.
Edit: Bu arada bu F1 V3 yeni mi çıktı, hiç yorum yok. F1 V3 biraz daha albenisi var gibi duruyor.
Evet hocam, yeni çıktı. Ondan önce F1 V2 vardı.