• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

6.000 TL'ye fotoğraf ve video tasarımı için 27" 1080p monitör önerisi

Bütçe
6.000 TL

Roma Kralı

Çalışkan
Şu an kullandığım monitör Dell S2340L görüntü kalitesi benim için çok çok iyi. Fotoğraf-video ve tasarım işleriyle uğraşıyorum. Oyun da oynuyorum elbet ama sistemim gereği (2600X + RTX 2060) zaten ne 4K oynayabilirim ne de 144 FPS ve üstünü alabilirim. O yüzden benim için öncelik görüntü. Fakat 23.8 inç bana artık küçük geliyor, yanına güzel bir monitör eklemek istiyorum.

Şu an kullandığım monitörün netliğini X bir teknoloji mağazası gezdiğimde inanılmaz uçuk fiyatlı monitörlerde görebiliyorum. Piksel yoğunluğu, kontrast oranı veya renk derinliği çok mu iyi, bilemiyorum.

Biraz bakındım, MSI Pro MP273A 27" modelini buldum. İndirimlerle beraber 4.800'e geliyor. Çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum, 6.000'e çıkabilirim ortalama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendileri panel üreticisi. Çoğu markadan daha kaliteli ürünleri var.
Ürünü satın aldım(4474 ₺) fakat renkleri tam istediğim düzeyde değil diğer Dell marka monitörüme göre yine de bu fiyata baya iş görür. HDR özelliğini açtıktan sonra ekstra Windows içerisindeki HDR ayarlarına girip parlaklığı arttırmak gerekiyormuş.

Soldaki KTC H27F22, sağdaki Dell S2340L

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Bu bütçedeki en mantıklı ürünü aldın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…