Bütçe
6.000 TL
Bundan daha iyi önerebileceğim anca magnezyum kasalı mouselar oluyor, gerçekten premium olanlar onlar.
Onlara da 8K bütçe çıkaramıyorsun, 5-6 bandına sıfırdan farksız 2. el olarak al diyorum ona a yanaşmıyorsun o nedenle el kol sıkışıyor biraz.
Elinin küçük olduğu detayını verene kadar ATK A9 Air+ da güzel bir seçenekti ancak o da SP ile aynı shape, genel olarak her ele uyar askında ama tam olarak küçük el için de denmez.
Elinin küçük olduğunu söylerken tam olarak boyutu nedir onu bir söyler misin?
Valla ölçmedim de genel olarak küçük. Claw Grip tutuyorum. Hatta elim küçük diye yıllar önce G Pro Superlight X almıştım. Aslında konudaki 2 arkadaşın attığı mouseları da daha çok beğendim fakat bana daha uygunu fortunee'nin attığı gibi. İstiyorsan hiç kullanmamış ol ben yine 2. el almam başkan, param olduğu için 0 almak istiyorum. Bütçemde var ama mouse'a 6k üstü vermek istemiyorum.

Bro daha iyi bir alternatif bulamazsa senin dediğin bu mouse'u satın alıyorum ya. Olur da bir de şuna bak, şu daha iyi olabilir dersen diğer tavsiyelerine de bakayım. Gemini/Claude'da kesinlikle ultimate olanı al diyor. Onlarsız iş yapamıyorum ben asjdha
Yukarıdaki arkadaşın attığı mouse'ta güzelmiş, ona da bakabilirsin ama benim tercihim yine F1 Ultimate olurdu. A9 Air falan önermem çünkü zaten G Pro kullanıyorsun, V3 Pro geçecektin, vazgeçtin. Hem küçük hem iyi olarak bence tercih edilebilir şu an senin durumunda F1 Ultimate.

@jackarmis

1785106272867.webp

F1 ile Best G Mini'nin boyut farkı Beast G Mini elinde kaybolabilir. Tercihlerden sil bence F1 ideal ölçülerde.

1785106351381.webp

Bu da G PRO ile F1 boyut şekil farkı. F1 hoş mouse shape olarak memnun kalacağını düşünüyorum.

Yukarıdaki arkadaşın attığı mouse'ta güzelmiş, ona da bakabilirsin ama benim tercihim yine F1 Ultimate olurdu. A9 Air falan önermem çünkü zaten G Pro kullanıyorsun, V3 Pro geçecektin, vazgeçtin. Hem küçük hem iyi olarak bence tercih edilebilir şu an senin durumunda F1 Ultimate.
Ben A9 Air önermedim yalnız.
Ek olarak, söylediğim 2 mouse da F1'den daha iyi.
Şekil olarak ATK daha büyük eller, F1 orta boy eller, Beast ise küçük eller için daha uygun.
Kısaca "şu an senin durumunda F1 Ultimate" önerisi yanlış oluyor.
ATK'nın bu kıyaslarda öne çıkacağı kısım fiyat performans olabilir anca.

Ekran görüntüsü 2026-07-27 015327.webp

Eki Görüntüle 268921

F1 ile Best G Mini'nin boyut farkı Beast G Mini elinde kaybolabilir. Tercihlerden sil bence F1 ideal ölçülerde.

Eki Görüntüle 268923

Bu da G PRO ile F1 boyut şekil farkı. F1 hoş mouse shape olarak memnun kalacağını düşünüyorum.
"Elim küçük" diyen adama Mini mouse elinde kaybolabilir tercihlerden sil diyorsun, bu bir faul.
Aynı mouse'un medium'u olduğunu bilmiyor veya bilmezden geliyorsun, bu ikinci faul.
F1'in fiyat performans olarak daha önce olduğu iddaa ederek onu tavsiye etsen sonuna kadar anlayacağım ancak diğer önerilere çamur atıp üstünü kapatarak onu aldırtmaya çalışılması aşırı garibime gitti açıkçası pek anlam veremedim :LOL:

Ekran görüntüsü 2026-07-27 015843.webp

. Olur da bir de şuna bak, şu daha iyi olabilir dersen diğer tavsiyelerine de bakayım.

NOT: Bu arada bir ek olarak Duckbill'i de ekleyebilirim listeye.
Shape olarak tam isteğine uygun, fiyat bir tık pahalı sadece ~5.7 gibi bir şeye geliyor.
Bir de X2H Crazylight.

Kısaca şekillere bakarak karar ver;
Beast G Mini
Beast G Medium
ATK A9 Air+
ATK Duckbill
Pulsar X2H Crazylight

Son düzenleme: