Bütçe
6.000 TL
@fortunee @Mehmetis Tam konuşma bitti olay tatlıya bağlanıyordu bizim mesajlar yine gitti :LOL:

Başkan bu Wraith tüm mouse'larını bedava yollasın eğer 1'ini bile kullanırsam şerefsizim. Wraith ürünü hiçbir şey istemiyorum. Dediğin gibi Viper V3 Pro bakınacağım bir süre indirime girmesini bekleyeceğim fakat o sürede Wraith dışı güzel bir mouse bulursam kesinlikle değerlendireceğim. Ama piyasada başka mouse yok...

Viper V3 Pro 1 tık büyük geldi denediğimde veya beklentim daha küçük olmasıydı; ama fark etmez. Dediğin gibi alışılır.

Viper'ın hayırlı olsun hocam, güle güle kullan.

Başkan bu Wraith tüm mouse'larını bedava yollasın eğer 1'ini bile kullanırsam şerefsizim. Wraith ürünü hiçbir şey istemiyorum. Dediğin gibi Viper V3 Pro bakınacağım bir süre indirime girmesini bekleyeceğim fakat o sürede Wraith dışı güzel bir mouse bulursam kesinlikle değerlendireceğim. Ama piyasada başka mouse yok...

Viper V3 Pro 1 tık büyük geldi denediğimde veya beklentim daha küçük olmasıydı; ama fark etmez. Dediğin gibi alışılır.

En azından Amazon'dan almayı çalış, Viper V3 Pro alacaksan illa.

Hangi fareyi ama o önemli, SteelSeries benim görüşüm Logitech ve Razer'dan daha kronik sorunlu ürünler üretiyor.
Viper v3 pro'ya takıntılı görünmek istemiyorum, her şeye açığım ama Wraith istemiyorsam V3 Pro'dan başka alternatif kalmıyor o zaman, doğru mudur? Logitech'i uzun süre kullandığım için değiştirmek istiyorum o otomatik elendi.

Viper V3 Pro'ya takıntılı görünmek istemiyorum, her şeye açığım ama Wraith istemiyorsam V3 Pro'dan başka alternatif kalmıyor o zaman, doğru mudur? Logitech'i uzun süre kullandığım için değiştirmek istiyorum o otomatik elendi.

VGN Dragonfly F2 Master Ultra-Lightweight Wireless Gaming Mouse F2 Master+ a bakmış mıydın? F1'den iyi bir mouse. Bunu önerecektim size yanlışlıkla Ultra+ olanını atmışım, bu da fiyatına göre iyi.

Hocam sen Amazon.com.tr 'den, direkt satıcısı da Amazon.com.tr olan Viper'ı al da kafan rahat etsin.

VGN Dragonfly F2 Master Ultra-Lightweight Wireless Gaming Mouse F2 Master+ a bakmış mıydın? F1'den iyi bir mouse. Bunu önerecektim size yanlışlıkla Ultra+ olanını atmışım, bu da fiyatına göre iyi.
Yapma hocam. Alıcı arkadaşın kafası çok karışık, paketini açacak sonra fikir değiştirip iade etmeye felan çalışacak mazallah almazlarsa başına bela olacak burada.

Hocam sen Amazon.com.tr 'den, direkt satıcısı da Amazon.com.tr olan Viper'ı al da kafan rahat etsin.

Yapma hocam. Alıcı arkadaşın kafası çok karışık, paketini açacak sonra fikir değiştirip iade etmeye felan çalışacak mazallah almazlarsa başına bela olacak burada.
Lamzu Thorn V2 Wireless Mouse da çok övenleri gördüm forumda, geleceği zaman konu açmışlardı. Biraz araştırdım, optik encoder, optik switch'i var. V1 Thorna göre iyi ama öyle küçük mouse değil; ergo'cular yakında almaya başlar, daha yeni gelmiş.

Yanlış yönlendirip kötü ürün almama vesile olan birkaç kişi oldu yıllar içerisinde ama birine bile 'ya bunu niye aldırdın, ya bunu iade almadılar' vb. gibi saçma şeyler söylemedim. Fortunee baya iyi bir kardeşcan, sağ olsun çok yardımcı oluyor.

Yanlış yönlendirip kötü ürün almama vesile olan birkaç kişi oldu yıllar içerisinde ama birine bile 'ya bunu niye aldırdın, ya bunu iade almadılar' vb. gibi saçma şeyler söylemedim. Fortunee baya iyi bir kardeşcan, sağ olsun çok yardımcı oluyor.
Amazon'da çok fazla seçenek yok ama oradan alırsan beğenmezsen iade etme şansın oluyor. Diğer yerlerde kutusunu açtığın an müşteri değilsin, sanki çalmışsın ürünü gibi muamele edip iade almıyorlar. Wraith'in ve diğer yerlerin o politikasından nefret ediyorum.

Öyle çok yüksek bütçe olmasa da bu forumda da çok aldırdıklarımız oldu, bu mouse'tan iyi bir mouse.

G Pro S 2C var. Hani sen küçük diyorsun ya, G Pro S2 ile aynı shape fakat daha minik hali, ama tekrar hatırlatayım. G Pro kullandığın için zaten biliyorsun, G Pro'da kronik coating problemi var. Beyaz da sararma, siyah'ta parlama yapar. Scroll illa yaşanacak değil ama yaşayanlar var. Yaşanırsa da Amazon garantisi olduğu için ya komple iade yapıyorlar paranı ya da direkt sıfır ürün yolluyorlar.

Viper V3 Pro da büyük bir mouse, hali hazırda büyük bir mouse'tan biraz daha büyük bir mouse'a geçmiş olacaksın, tabii sen bilirsin.

G Pro serisi de 5K üstüne alınmaz bence, 4.5-5K ideal fiyatıdır. Yine fazla ama piyasası bu, ona yapacak bir şey yok. 4.5K-5K'ya yakalarsan zaten ucuza almış oluyorsun.