6.000 TL'ye gaming mouse önerisi

Bütçe
6.000 TL
@jackarmis ben çok mouse deneyip satmış birisiyim, bundan önce ATK A9 Ultimate 2.0 kullanıyordum. Ondan önce DeathAdder V3 Pro Faker Edition vs. vs. saysam bitmez. Ben shape için kullanıyorum açıkçası ATK A9 Ultimate 2.0 kağıt üzerinde G Pro'dan hafif olsa bile G Pro ağırlık dengesi olarak daha iyi ve daha hafif hissettiriyor. ATK A9 Ultimate 2.0 daha premium hissettiriyordu. Ama G Pro S2 benim için biçilmiş kaftan diyebilirim. Sensörünü zaten söylememe gerek yok, piyasanın en iyilerinden. İşte şu coating ve scroll sorunu olmasa tadından yenmez de onu da yaşamadık henüz. Bir de G Pro oyun da daha akıcı ve güzel hissettiriyor, sensör optimizasyonu teknolojisi çok çok iyi. Çin malı fareleri de kullanmış biri olarak standarttan şaşmıyorum.

O diğer arkadaşı göz ardı ettim onun önerilerine uyup ta bir şey alma sakın 20 mesajlı foruma ya yeni başlamış ya birinin yan hesabı falan triggerlamaya gelmiş buraya.

Son düzenleme:
Valla bu yorum daha da kafa karıştırdı, ne yapsam bilemedim. Çin ürünleri kötü mü demek istedin genelde? Bunlar hep çin markası çünkü. Senin tecrübene göre bu önerdiğine alternatif bir şeyler önerebilir misin?

@jackarmis dürüst konuşayım, FACEIT 10 level Fortnite'da da Legend 100k dayım. G PRO Superlight 2'nin verdiği hissiyat/performansı farklı bir farede alamadım. Bir de Razer DeathAdder V3 Pro beyazı ve faker Edition'u kullanmıştım. Onlar da fena değildi ama benim için hem shape hem performans olarak G PRO s 2 bir başka ya. Çin markaları kötü demiyorum ama G PRO s 2 kullanan adam kolay kolay dönmez Çin farelerine. Benim oynadığım oyunda da yüksek elo-Pro oyuncular G PRO s 2 çoğunluk olarak kullanıyor. Bunu yanlış yere çekip te G PRO s 2 sponsor o yüzden diyenler olacaktır. Sponsor olmayanlar da kullanıyor ki. Farenin coating-scroll sorunları var ama Logitech'in böyle bir durumda sıfır ürün gönderiyor. Scroll kesin yaşanır değil ama coating bir süre sonra parlama yapıyor siyah renkte sarıda sararma, zaten G PRO kullanıyorsun biliyorsundur az çok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…