6.000 TL'ye gaming mouse önerisi

Bütçe
6.000 TL
Üstüne biraz daha koyup Razer veya Logitech mi alayım o zaman? Yorumundan bunu anladım.

Üstüne biraz daha koyup Razer veya Logitech mi alayım o zaman? Yorumundan bunu anladım.

Ben şahsen almazdım kendi açımdan konuşacak olursam G PRO 2 DeX aldım iki ay sonra yan tarafı kesilmiş gibi söküldü direkt iade ettim Razer ve Logitech de farklı değiller pek.

Ben şahsen almazdım kendi açımdan konuşacak olursam G PRO 2 DeX aldım iki ay sonra yan tarafı kesilmiş gibi söküldü direkt iade ettim Razer ve Logitech de farklı değiller pek.

2 ay içinde mi yaşadın coating sorununu? Ben de birkaç aydır kullanıyorum, henüz olmadı bir şey. Şans gibi bir şey herhalde. Uzun da kullanıyorum ama daha başıma gelmedi.

İlla Logitech, Razer al demiyorum. Kendi tecrübelerime göre ben G PRO S 2'de daha rahat/performanslı hissettim, diğer Çin markalarına göre. Razer Viper V3 Pro, V4 Pro bunlar Logitech'ten daha kalitelidir; kaplama ve scroll sorunu yok en azından. İşte G PRO'nun shape'inden dolayı da kimse bırakmak istemiyor. Dediğim gibi alacak olsam ya F1 alırdım ya da delikli magnezyum kasalı mouse'lar var onlardan alırdım muhtemelen, WL mouse ürünleri gibi. Onlar da pahalı ama G-Wolves'in HTS mouse'unu da kullandım, çok çok iyi ama o da pahalı. F1 olmasaydı bir de şuna bakardım: ATK Blazing Sky Ghost Karbon Fiber Wireless Mouse, bu da extreme dışı alınmaz; diğeri mekanik switch kullanıyor.

@jackarmis illa bu bütçelerde mi almak istiyorsun, yoksa daha ucuza olsa olur mu? Yani F1'in daha ucuz bir versiyonu vardı, onu atacaktım.

Son düzenleme:
Başkan her şeye açığım ama her şeye açığım. Daha uygun fiyatlı da olur, daha pahalısı da olur ama ben mouse'da parayı aramak istemiyorum. Kaliteli bir şey almak istiyorum. Mouse hakimiyetinin oyunda her şey olduğunu düşünüyorum. Sadece delikli olmasın yeter, gıcık oluyorum o modellere.

VGN Dragonfly F2 Ultra-Lightweight 8K Wireless Gaming Mouse F2 Ultra+ bu modeli atacaktım ama bu fiyata alınmaz, daha ucuz sanıyordum neredeyse F1 Ultimate fiyatı zaten.

@jackarmis wl mouse Beast g mini/medium modellerine de bakabilirsin, arada 500 600 TL fark var ama onunla da F1 neredeyse benzer özellikler mcu Nordic 54L15 sensör 3950hs/3950 Ultra, batarya 300 mAh yine aynı, ikisi de optik Switch. Wl daha hafif 35+2g, bir de kaplama farkı var Wl'nin kaplaması F1'e göre iyi F1 daha abs plastik wl daha premium soğuk hisettiren yapıda Microcrystalline Composite materyal kullanmış.

Son düzenleme:

VGN Dragonfly F2 Master Ultra-Lightweight Wireless Gaming Mouse F2 alınacaksa Master modelleri alınmalı F1 v2'den daha iyi ek olarak Kailh optik kullanıyor ki hissiyat olarak daha iyi F1'in switchlerinden ek olarak birçok mouse da olmayan hızlı şarj desteği de var mcu ve sensör son nesil zaten.

Öneri kısmına gelince, katılıyorum FP olarak VGN F2 Master bu indirimle beraber kesinlikle harika bir seçenek ancak ben şunu anlamıyorum 6000TL bütçesi olan bu arkadaşa neden sürekli konunun başından beri 3 bin liralık -yarı bütçe- mouselar öneriliyor o şaşırtıcı.

Öneri olarak yineliyorum;
  • Beast G Mini / Medium (Eline göre uygun gördüğünü)
  • Pulsar X2H Crazylight
  • ATK A9 Air+
  • ATK Duckbill (Şeklinden dolayı)
Benim kaçırdığım bir noktada bütçeyi düşürmeye karar verdin ve 6K yerine 3.5K bütçeye düştüysen o zaman;
VGN F2 Master.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Wraith ile konuştum. Vazgeçtim dostlar, bunlar bedava verse bile bunlardan ürün alınmaz. Kolpaçino karakteri gibiler, bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. Parası neyse verip geçeceğim, başka bir marka öneriniz varsa dinliyorum. @fortunee @Carlzberg @johan liebert Bedava olsa bile Wraith almayacağım, bunların mouse'larından önermeyin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…