Bütçe
6.000 TL
VGN Dragonfly F2 Master Ultra-Lightweight Wireless Gaming Mouse F2 alınacaksa Master modelleri alınmalı F1 v2'den daha iyi ek olarak Kailh optik kullanıyor ki hissiyat olarak daha iyi F1'in switchlerinden ek olarak birçok mouse da olmayan hızlı şarj desteği de var mcu ve sensör son nesil zaten.

Aynen ben de master modelini paylaşacaktım, yanlış atmışım. Bence de master modeli alınabilir bir model.

VGN Dragonfly F2 Master Ultra-Lightweight Wireless Gaming Mouse F2 alınacaksa Master modelleri alınmalı F1 v2'den daha iyi ek olarak Kailh optik kullanıyor ki hissiyat olarak daha iyi F1'in switchlerinden ek olarak birçok mouse da olmayan hızlı şarj desteği de var mcu ve sensör son nesil zaten.
Öneri kısmına gelince, katılıyorum FP olarak VGN F2 Master bu indirimle beraber kesinlikle harika bir seçenek ancak ben şunu anlamıyorum 6000TL bütçesi olan bu arkadaşa neden sürekli konunun başından beri 3 bin liralık -yarı bütçe- mouselar öneriliyor o şaşırtıcı.

Öneri olarak yineliyorum;
  • Beast G Mini / Medium (Eline göre uygun gördüğünü)
  • Pulsar X2H Crazylight
  • ATK A9 Air+
  • ATK Duckbill (Şeklinden dolayı)
Benim kaçırdığım bir noktada bütçeyi düşürmeye karar verdin ve 6K yerine 3.5K bütçeye düştüysen o zaman;
VGN F2 Master.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Wraith ile konuştum. Vazgeçtim dostlar, bunlar bedava verse bile bunlardan ürün alınmaz. Kolpaçino karakteri gibiler, bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. Parası neyse verip geçeceğim, başka bir marka öneriniz varsa dinliyorum. @fortunee @Carlzberg @johan liebert Bedava olsa bile Wraith almayacağım, bunların mouse'larından önermeyin lütfen.

Bugün Wraith ile konuştum. Vazgeçtim dostlar, bunlar bedava verse bile bunlardan ürün alınmaz. Kolpaçino karakteri gibiler, bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. Parası neyse verip geçeceğim başka bir marka öneriniz varsa dinliyorum. @fortunee @Carlzberg @johan liebert bedava olsa bile Wraith almayacağım bunların mouse'lardan önermeyin lütfen.

WAIZOWL TRİAİNA Abyss Gaming Mouse buna bakabilirsin o zaman daha bugün stoka geldi benim de beklediğim bir üründü hem satıcı da Gaming.Gen.TR havada karada daha iyi Wraith'ten.

Bugün Wraith ile konuştum. Vazgeçtim dostlar, bunlar bedava verse bile bunlardan ürün alınmaz. Kolpaçino karakteri gibiler, bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. Parası neyse verip geçeceğim başka bir marka öneriniz varsa dinliyorum. @fortunee @Carlzberg @johan liebert Bedava olsa bile Wraith almayacağım bunların mouse'lardan önermeyin lütfen.

Viper V3 Pro'da scroll sorunu yok da V3 Pro da var.

@johan liebert Delikli mouse istemiyormuş, öyle söyledi.

@jackarmis Amazon'dan almayı düşünebilirsin belki. İncehesap, Gaming.Gen.TR'de bu mouse'ları satıyor ama bunları garantiye yolladığında satıcı Wraith gözüküyor yine Wraith'le muhatap olma şansın olabilir o konuyu tam bilmiyorum.

Bugün Wraith ile konuştum. Vazgeçtim dostlar, bunlar bedava verse bile bunlardan ürün alınmaz. Kolpaçino karakteri gibiler, bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. Parası neyse verip geçeceğim, başka bir marka öneriniz varsa dinliyorum. @fortunee @Carlzberg @johan liebert Bedava olsa bile Wraith almayacağım, bunların mouse'larından önermeyin lütfen.
Gaming.gen.tr'den - Pulsar X2H Crazylight al kurtul.

Viper V3 Pro'da scroll sorunu yok, da V3 Pro da var.
Viper V3 Pro'da da var scroll sorunu :) Ayrıca "V3 Pro" çıplak olarak hiçbir anlam ifade etmiyor, neyin V3 Pro'su?

O arkadaşın kafası karışık hocam sen boş ver, kullanmadığı ürünler hakkında kulaktan dolma bilgiler veriyor. Sen araştırmanı yapay zekâ ile de destekleyerek en iyisini yapıyorsun, bu şekilde devam et, doğru yoldasın.

Bir ürünü yorumlamak için kullanmak mı gerekir ki 🤔

@jackarmis dürüst konuşayım, FACEIT 10 level Fortnite'da da Legend 100k dayım. G PRO Superlight 2'nin verdiği hissiyat/performansı farklı bir farede alamadım. Bir de Razer DeathAdder V3 Pro beyazı ve faker Edition'u kullanmıştım. Onlar da fena değildi ama benim için hem shape hem performans olarak G PRO s 2 bir başka ya. Çin markaları kötü demiyorum ama G PRO s 2 kullanan adam kolay kolay dönmez Çin farelerine. Benim oynadığım oyunda da yüksek elo-Pro oyuncular G PRO s 2 çoğunluk olarak kullanıyor. Bunu yanlış yere çekip te G PRO s 2 sponsor o yüzden diyenler olacaktır. Sponsor olmayanlar da kullanıyor ki. Farenin coating-scroll sorunları var ama Logitech'in böyle bir durumda sıfır ürün gönderiyor. Scroll kesin yaşanır değil ama coating bir süre sonra parlama yapıyor siyah renkte sarıda sararma, zaten G PRO kullanıyorsun biliyorsundur az çok.

Viper V3 Pro açık ara daha iyi G PRO'dan benim fikrim Viper V3 Pro kullanıyorum henüz tek sorun yaşamadım.

Viper V3 Pro'da da var scroll sorunu :) Ayrıca "V3 Pro" çıplak olarak hiçbir anlam ifade etmiyor, neyin V3 Pro'su?

DeathAdder V3 Pro'yu kastetmiş ( da V3 Pro ) yazmış, Viper V3 Pro kullanıyorum, 1 yıldan fazla oldu, öyle bir sorun yok. Foruma öneri konularına bak burada bir konuda görüp aldım, DeathAdder V3 Pro'dan sonra düzelttiler o sorunu, yanlış konuşmuşsun.

Son düzenleme:

Viper V3 Pro açık ara daha iyi G PRO'dan benim fikrim Viper V3 Pro kullanıyorum henüz tek sorun yaşamadım.

DeathAdder V3 Pro'yu kastetmiş ( da V3 Pro ) yazmış, Viper V3 Pro kullanıyorum, 1 yıldan fazla oldu, öyle bir sorun yok. Foruma öneri konularına bak burada bir konuda görüp aldım, DeathAdder V3 Pro'dan sonra düzelttiler o sorunu, yanlış konuşmuşsun.

Evet Viper V3 Pro güzel mouse'tur (fiyatına bakmazsak), G Pro'dan da bir tık daha iyi. Ama sadece bir tık, açık ara farkla değil.
Senin -henüz- sorun yaşamamış olman bir başkasının yaşamayacağı anlamına gelmiyor.

Viper V3 Pro almayı düşünüyorum. İndirim bekliyorum. Biraz büyük geldi elime teşhir ürünü denedim. Ama uzun vadede alışacağımı düşünüyorum. Bu sırada Wraith ürünleri ucuz olduğu için 'acaba alınır mı' dedim ama yok Wraith'ten hiçbir şey alınmaz aga.

Viper V3 Pro almayı düşünüyorum. İndirim bekliyorum. Biraz büyük geldi elime teşhir ürünü denedim. Ama uzun vadede alışacağımı düşünüyorum.
Elim küçük diyorsun, neredeyse en büyük ellere göre yapılmış mouselara yanlıyorsun hocam sen de, gerçekten ne istediğini bilmiyorsun. Hayır bir de teşhir'de denemişsin eline uymamış neden zorluyorsun gerçekten anlamak mümkün değil.
Her neyse, sen belli ki; benim kafam karıştı ben yine bildiğime oy atarım mantığıyla klasik overpriced ikiliden birini alacak gibisin.
Ben konuyu daha fazla uzatmıyorum, her ne alıyorsan mutlu olursun inşallah, şimdiden hayırlı olsun, Allaha emanet.