Bütçe
6.000 TL
Simgot EM6L harika bir IEM. Oyun konusunda cok basarili. Fiyati 7.000 TL civari diye onermemistim fakat butce cikiyorsa kesinlikle alinir. Muzikte de performansi iyi. Ben de IEM alacagim umarim. Su an EW200 kullaniyorum. Sesi gayet iyi ama yukseltme yapmak istiyorum.
@Simon Son olarak Dunu Titan V2 ile kıyaslarsak Simgot EW 300 DSP modelini hangisi daha iyi müzik ve oyun da?
Ve bunları nereden satın alabilirim çin sitelerinden daha ucuza geliyormuş sanırım TR'de 2-3K koymuşlar üstüne önerirmisiniz o sitelerden almamı?
https://www.linsoul.com üzerinden almamı?

@Simon Son olarak Dunu Titan V2 ile kıyaslarsak Simgot EW 300 DSP modelini hangisi daha iyi müzik ve oyun da?
Ve bunları nereden satın alabilirim çin sitelerinden daha ucuza geliyormuş sanırım TR'de 2-3K koymuşlar üstüne önerirmisiniz o sitelerden almamı?
https://www.linsoul.com üzerinden almamı?
Muzik icin Dunu, oyun icin Simgot derim. Gumruk sorunu var. Mecbur Türkiye'den alman lazim.

@Simon Dönüştürücü kullanmayı da pek istemiyorum, dışarıda kulaklıkla müzik dinlerken bir de dönüştürücüyle daha fazla rahatsız etmez mi?
Ve ses kalitesini vs etkilemiyor mu dönüştürücü ile kullanıldığında? Tıpkı VGA-HDMI dönüştürücüleri vs gibi onlarda gecikme oluyorduya :D
Bu donusturucu ses kalitesine fayda sagliyor. Ufak bir sey. Ben Apple dongle kullaniyordum ve rahatsiz etmiyordu.

Muzik icin Dunu, oyun icin Simgot derim. Gumruk sorunu var. Mecbur Türkiye'den alman lazim.

Bu dönüştürücü ses kalitesine fayda sagliyor. Ufak bir şey. Ben Apple dongle kullaniyordum ve rahatsiz etmiyordu.

Kaç TL vergi çıkar hocam acaba şu an 650TL civarı indirim de yapmışlar dün 90 dolardı.

Bu dönüştürücü ses kalitesine fayda sagliyor. Ufak bir şey. Ben Apple dongle kullaniyordum ve rahatsiz etmiyordu.

Mecbur dönüştürücü alacağım o zaman almışken en iyi IEM kulaklık olsun istiyorum.

Fiio JA11 DAC & Amfi Kablo en iyi bu diyorsunuz dönüştürücü piyasasında daha iyisi yoksa o zaman bunu da alacağım? @Simon

Kaç TL vergi çıkar hocam acaba şu an 650TL civarı indirim de yapmışlar dün 90 dolardı.

Mecbur dönüştürücü alacağım o zaman almışken en iyi IEM kulaklık olsun istiyorum.

Fiio JA11 DAC & Amfi Kablo en iyi bu diyorsunuz dönüştürücü piyasasında daha iyisi yoksa o zaman bunu da alacağım? @Simon

Vergiyle hallolacak is degil. Urun fiyati 27 euro'yu gectiginden dolayi geri gider Cin'e. Bana hem IEM icin hem de donusturucu icin butce soyle nokta atisi oneri yapayim. IEM var 1.000 TL. IEM var 70.000 TL. Donusturucu var 1.000 TL. Donusturucu var 10.000 TL. Butceye bagli her sey.

Vergiyle hallolacak is degil. Ürün fiyati 27 Euro'yu gectiginden dolayi geri gider Cin'e. Bana hem IEM icin hem de dönüştürücü icin bütçe soyle nokta atisi oneri yapayim. IEM var 1.000 TL. IEM var 70.000 TL. Dönüştürücü var 1.000 TL. Dönüştürücü var 10.000 TL. Butceye bagli her şey.

IEM'i̇ kararlaştırdık gibi hocam SINGOT EW 300 DSP düşünüyordum sonra vazgeçtim SIMGOT EM6L bu daha iyi dediniz buna karar kılmıştım.
SIMGOT EM6L da keza mikrofon var mı varsa güzel mi ekstra mikrofon almama gerek var mı yok mu oyun oynarken

Vergiyle hallolacak is degil. Urun fiyati 27 euro'yu gectiginden dolayi geri gider Cin'e. Bana hem IEM icin hem de donusturucu icin butce soyle nokta atisi oneri yapayim. IEM var 1.000 TL. IEM var 70.000 TL. Donusturucu var 1.000 TL. Donusturucu var 10.000 TL. Butceye bagli her sey.
Bir şeyi merak ettim bu DAC olayını bir türlü anlayamadım. O attığınız hem DAC hem dönüştürücümü oluyor? yoksa sadece dönüştürücümü?

IEM'i̇ kararlaştırdık gibi hocam SINGOT EW 300 DSP düşünüyordum sonra vazgeçtim SIMGOT EM6L bu daha iyi dediniz buna karar kılmıştım.
SIMGOT EM6L da keza mikrofon var mı varsa güzel mi ekstra mikrofon almama gerek var mı yok mu oyun oynarken

Bir şeyi merak ettim bu DAC olayını bir türlü anlayamadım. O attığınız hem DAC hem dönüştürücümü oluyor? yoksa sadece dönüştürücümü?
Ucuz IEM'ler disinda diger IEM'lerde pek mikrofon bulunmuyor. Hem DAC hem de donusturucu.

Oyun da gerçekten farkediyor mu bu IEM'ler bir de mikrofon durumunu nasıl çözdünüz ayrı bir mikrofon mu aldınız galiba sadece kablo değiştirip mikrofonlu yapabiliyormuşuz bu EM6L'yi.
Evet, fark ediyor. Gaming adi altinda satilan urunlerden daha iyi. Turkiye'de kaliteli kablo satan yer yok sanirim.