Merhaba SteelSeries kulaklık almayı düşünüyorum 6 bin TL kadar bütçem var CoD oynuyorum ve rahat olmasını istiyorum 7+ modeli hoşuma gitti ancak Nova serisi daha mı doğru olur sizlerin bilgisini alırsam daha sağlıklı olur sizce hangisini almalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.000 TL
Üstad ben biraz tasarımı da güzel olsun istiyorum o yüzden özellikle steelseries istiyorum ama cloud 3 için ne dersin acaba ?Nova 5 alabilirsin. Arctis 7+ ile zaten kıyasıya ürünler. Arctis 7+ mikrofon konusunda baya kötü. Onun dışında ses tarafı baya yakınlar.
Tabi ki Türk
Grubu var discorda oldukça kalabalıkKonudan alakasız, Cod'da Türk kitleyi bulabiliyor musun? Ben bir ara sardım ama sonra yabancılarla oynamaktan sıkıldım.
LA Knight
Üstün
Cloud 3, SS 7+ ve Nova 5'in rakibi bile değil dostum. Satın alınmış yorumlar %50 olumlu %50 olumsuz diyebiliriz. Ben HyperX sevmiyorum ve eğer bütçe dahilinde başka kulaklık varsa ve daha iyiyse onu önermeyi tercih ederim.
Cloud 3, SS 7+ ve Nova 5'in rakibi bile değil dostum. Satın alınmış yorumlar %50 olumlu %50 olumsuz diyebiliriz. Ben HyperX sevmiyorum ve eğer bütçe dahilinde başka kulaklık varsa ve daha iyiyse onu önermeyi tercih ederim.
Artics 7+tasarımı inanılmaz hoşuma gidiyor ama eski bir model olduğunu yazıyorlar forumlarda Nova5e kıyasla daha mı kötü acaba ayrıca forumlar çok karmaşık bu konularda
LA Knight
Üstün
Yani bazı konularda geride. Kulaklıklar zaten 2-3 yılda bir çıkıyor. Eski olması kötü anlamına gelmez. 2019'da çıkmış Rog Delta hala günümüz için rekabetçi mesela. COD oynadığın için çevre sesleri sana iyi yansıtması lazım. Eğer COD ses sorunlu bir oyun değilse Nova 5 sana daha iyi deneyim sunar fakat bu Arctis 7+ modelinin kötü olduğu anlamına gelmez. Biraz gerisinde sadece. O da ağır fark ettirmez.Artics 7+tasarımı inanılmaz hoşuma gidiyor ama eski bir model olduğunu yazıyorlar forumlarda Nova5e kıyasla daha mı kötü acaba ayrıca forumlar çok karmaşık bu konularda
Tercih senin birisi daha yeni ve diğer modele göre biraz daha iyi. Diğeri biraz daha eski fakat eski diye dezavantajlı değil.
Yani bazı konularda geride. Kulaklıklar zaten 2-3 yılda bir çıkıyor. Eski olması kötü anlamına gelmez. 2019'da çıkmış ROG Delta hala günümüz için rekabetçi mesela. CoD oynadığın için çevre sesleri sana iyi yansıtması lazım. Eğer CoD ses sorunlu bir oyun değilse Nova 5 sana daha iyi deneyim sunar fakat bu Arctis 7+ modelinin kötü olduğu anlamına gelmez. Biraz gerisinde sadece. O da ağır fark ettirmez.
Tercih senin birisi daha yeni ve diğer modele göre biraz daha iyi. Diğeri biraz daha eski fakat eski diye dezavantajlı değil.
Yani bahsettiğin durumda ayak sesi kasmak için ikisi de ideal midir ayrıca logi G733 için de çok öneri var Nova 5 artc 7+ G733 arasında kalsan hangisini tercih ederdin üstat.
LA Knight
Üstün
Nova 5Yani bahsettiğin durumda ayak sesi kasmak için ikisi de ideal midir ayrıca logi G733 için de çok öneri var Nova 5 artc 7+ G733 arasında kalsan hangisini tercih ederdin üstat.
Arctis 7+
G733
G733 bu listede bence parasını açık ara en hak etmeyen kulaklık. Ses seviyesi az ve mikrofonu da iyi değil. Ses seviyesinin az olduğunun bolca da yabancı kaynakta şikayeti vardır herhalde.
Değerli düşüncelerin için teşekkür ederim nova 5 ve 7+ arasında secimimi yapacağım artıkNova 5
Arctis 7+
G733
G733 bu listede bence parasını açık ara en hak etmeyen kulaklık. Ses seviyesi az ve mikrofonu da iyi değil. Ses seviyesinin az olduğunun bolca da yabancı kaynakta şikayeti vardır herhalde.