Bütçe
6.000 TL
Forza için gamepad ile oynamak daha rahat. ETS için oyun keyfini katbekat yükseltecek bir etken. FFB içermeyen direksiyon setleri benim için oyuncaktan farksız öyle söyleyeyim.
Gamepad var onla denedim ama direksiyon ile oynamadan Forza için bir şey diyemeyeceğim. ETS için alıyorum diyebilirim aslında direksiyonu. Heves ettiğimi bildiğim için sürekli kurup oynamam. Attığınız videoyu izledim. 2. elden DFGT yakalamaya çalışacağım. Ama bunların sağlam olduğunu nasıl anlayabilirim 2. elde sizce?

Gamepad var onunla denedim ama direksiyon ile oynamadan Forza için bir şey diyemeyeceğim. ETS için alıyorum diyebilirim aslında direksiyonu. Heves ettiğimi bildiğim için sürekli kurup oynamam. Attığınız videoyu izledim. 2. elden DFGT yakalamaya çalışacağım. Ama bunların sağlam olduğunu nasıl anlayabilirim 2. elde sizce?

DFGT'lerde nadiren encoder denen parçanın çatlaması söz konusu olabiliyor, genelde sağlam oluyorlar. Satın alırken şunlara dikkat etmen iyi olur;

1- Yazılım ekranında direksiyonu sağa sola çevirirken ve pedallara basarken atlama veya sapma var mı yoksa akıcı mı?

2- Direksiyon tam ortaya kalibre oluyor mu? Yazılımda tam düz gözükmesi gerekiyor.

3 - Direksiyonu sağa sola çevirirken farklı bir ses geliyor mu? Herhangi bir takırtı ya da çarpma gibi bir ses olabilir.

4- Direksiyonun üzerinde bulunan tuşlar sağlam çalışıyor mu? Kozmetik olarak nasıl? Kablo uçlarında aşınma var mı?

5- Masa sabitleme plastikleri orijinal mi? (bazıları kırıyor ve 3D yazıcıdan basılmış parça takıyor)

6- Güç adaptörü orijinal mi?

Ses olarak şu şekilde ses çıkarıyor;

Yazılımı da bu şekilde;

Dosya Ekleri

• u3joe4utcca71.webp
    u3joe4utcca71.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 45