Bütçe
6.000 TL

BrkDMR

Becerikli
Arkadaşlar, Phanteks XT Pro Ultra almayı düşünüyordum fakat toz filtresi olmadığını öğrendim. Aynı özelliklere sahip 4 fanlı hava sirkülasyonu iyi mesh ve toz filtreli kasa öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu kasa 2.600 TL fan alırsanız 4.000 TL'ye denk gelir. Eğer mATX bir anakart takacaksanız harika bir kasadır. Her yerinden hava alacak şekilde yapılmış. Bizzat kendim de kullanıyorum siyah rengini. Sevgiler, saygılarla.
mATX bir kasa, konu sahibi ATX anakart kullanıyorsa uymaz.

Hocam vallahi aha dedim bunu alacağım ben sonra toz filtresi olmayınca bir uzaklaştım.

Bu kasa 2.600 TL fan alırsanız 4.000 TL'ye denk gelir. Eğer mATX bir anakart takacaksanız harika bir kasadır. Her yerinden hava alacak şekilde yapılmış. Bizzat kendim de kullanıyorum siyah rengini. Sevgiler, saygılarla.

ATX kullanıyorum hocam.

Bu Ponos'un videosunu izlemiştim hocam çok güzel kasa. Aradığım her şey var aslında. Bir de NZXT H5 Flow diye bir kasa var o nasıldır?

O bütçede benim önerilerim PANO 100R, H6 Flow RGB veya G400A olurdu, sonuncusu çok geç teslimatlı ama.
XT Pro Ultra şasi olarak rakipsiz, ancak fanları biraz sesli olabiliyor.

H6 Flow varken ona bakma.
Teşekkür ederim hocam akvaryum istemiyorum. Aslında PWM var mı bunlarda? PWM olsa iyi olur aslında.