Bütçe
5.000-6.000 TL

CyHaN_Atalay

Uzman
Bazen hardcore rekabetçi ve çoğunlukla AAA, indie oyun oynayan birisiyim. Aslında bu gibi baya konu açılmışta belki daha farklı öneriler gelir diye ben de açayım dedim. Sevdiğiniz bir model/modeller varsa yazabilirsiniz.

Vallah hocam o kadar aşmaya gerek var mı ki? ASUS çok daha güzel onda sıkıntım yok. Lakin bu kadar fiyat farkına performans olarak çok fark var mıdır türevlerine nazaran?

Cloud III S'in müzik ve gündelik performansı kötü. FPS oyunları için mükemmel. Nova 5 var ama bu ikisine göre kötü kalıyor.

Cloud III S'in müzik ve gündelik performansı kötü. FPS oyunları için mükemmel. Nova 5 var ama bu ikisine göre kötü kalıyor.
Doğrudur hocam ama bende de zaten müzik odaklı olarak JBL 520BT var. Tabii JBL'inde marka ismi var o yüzden bana öneren çok oldu ama genel olarak kendi piyasasına göre iyi değildir de bir yandan da oyuncu kulaklığını gündelik hayat için kullanmam. Müziği çoğunlukla telefondan dinliyorum zaten, bilgisayardan açarsam hoparlör kullanıyorum. Nova 5 hakkında yazdığınızı aklımda tutacağım.

Doğrudur hocam ama bende de zaten müzik odaklı olarak JBL 520BT var. Tabii JBL'inde marka ismi var o yüzden bana öneren çok oldu ama genel olarak kendi piyasasına göre iyi değildir de bir yandan da oyuncu kulaklığını gündelik hayat için kullanmam. Müziği çoğunlukla telefondan dinliyorum zaten, bilgisayardan açarsam hoparlör kullanıyorum. Nova 5 hakkında yazdığınızı aklımda tutacağım.
Çok müzik dinlemem derseniz. Daha çok oyun için derseniz Cloud III S alın geçin.