Bütçe
4000-6000

RedKit1

Çalışkan
Monitör almayı düşünüyorum. Mac Mini alacağım ve ayrıca yazılım ile hikayeli oyunlar oynayabileceğim 2K, 27 inç bir monitör arıyorum. Önerileriniz var mı?

Ben de @Cat Lon bahsettiği monitorü(R27QE) takip ediyorum. Bu fiyat aralığında en uygun olan bu gibi. Çok sattığından mı yoksa kalite kontrolden mi bilemiyorum ölü piksel çok çıkıyor deniyor. Şansımıza ne gelirse. Şu an kullandığım monitörde de 1 adet ölü piksel var, sorun etmiyorum tek sıkıntı 2. el satarken fiyat düşürürler gibi.

Ben de @Cat Lon bahsettiği monitorü(R27QE) takip ediyorum. Bu fiyat aralığında en uygun olan bu gibi. Çok sattığından mı yoksa kalite kontrolden mi bilemiyorum ölü piksel çok çıkıyor deniyor. Şansımıza ne gelirse. Şu an kullandığım monitörde de 1 adet ölü piksel var, sorun etmiyorum tek sıkıntı 2. el satarken fiyat düşürürler gibi.
Bu biraz senin talihsizliğin olmuş bende aynı monitörü aldım hiç ölü piksel veya başka bir sorunla karşılaşmadım.

8850 tl fiyati var ama benim buccemi asiyor