Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4000-6000
Cat Lon
Uzman
6.700 gibi fiyatlara satılıyordu birkaç hafta önce takip edip alabilirsin. Oyun tarzınıza göre daha yüksek gecikme değerine sahip va panel monitör de bakabilirsiniz.
Michael Olise
Uzman
Bütçe 2k 27 inç için çok yetersiz benceMonitör almayı düşünüyorum. Mac Mini alacağım ve ayrıca yazılım ile hikayeli oyunlar oynayabileceğim 2K, 27 inç bir monitör arıyorum. Önerileriniz var mı?
maalesef elimde para olmuyor mac mini alinca
Lenovo N27q Monitör
Lenovo N27q Monitör 67C2GAC1TK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Aynı monitörü kullanıyorum 2 haftadır çok memnunum tam bir f/p ürünü.
6.700 gibi fiyatlara satılıyordu birkaç hafta önce takip edip alabilirsin. Oyun tarzınıza göre daha yüksek gecikme değerine sahip va panel monitör de bakabilirsiniz.
Ben de @Cat Lon bahsettiği monitorü(R27QE) takip ediyorum. Bu fiyat aralığında en uygun olan bu gibi. Çok sattığından mı yoksa kalite kontrolden mi bilemiyorum ölü piksel çok çıkıyor deniyor. Şansımıza ne gelirse. Şu an kullandığım monitörde de 1 adet ölü piksel var, sorun etmiyorum tek sıkıntı 2. el satarken fiyat düşürürler gibi.
Bu biraz senin talihsizliğin olmuş bende aynı monitörü aldım hiç ölü piksel veya başka bir sorunla karşılaşmadım.Ben de @Cat Lon bahsettiği monitorü(R27QE) takip ediyorum. Bu fiyat aralığında en uygun olan bu gibi. Çok sattığından mı yoksa kalite kontrolden mi bilemiyorum ölü piksel çok çıkıyor deniyor. Şansımıza ne gelirse. Şu an kullandığım monitörde de 1 adet ölü piksel var, sorun etmiyorum tek sıkıntı 2. el satarken fiyat düşürürler gibi.
8850 tl fiyati var ama benim buccemi asiyorBen de @Cat Lon bahsettiği monitorü(R27QE) takip ediyorum. Bu fiyat aralığında en uygun olan bu gibi. Çok sattığından mı yoksa kalite kontrolden mi bilemiyorum ölü piksel çok çıkıyor deniyor. Şansımıza ne gelirse. Şu an kullandığım monitörde de 1 adet ölü piksel var, sorun etmiyorum tek sıkıntı 2. el satarken fiyat düşürürler gibi.
HB'de 7,5K şu anda. Geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam 6,999TL idi. Belki daha da düşer.
Ben henüz almadım. Şu anda farklı bir monitör kullanıyorum.Bu biraz senin talihsizliğin olmuş bende aynı monitörü aldım hiç ölü piksel veya başka bir sorunla karşılaşmadım.