Bütçe
6.000 TL
Makaleler
1
Normalde JBL Quantum 350 kullanıyorum ama onu koleksiyon parçası yapmaya karar verdim. Bütçem 6.000 TL. Aklımda HyperX Cloud III S vardı ama müzik de yapıyorum ve Cloud III S'in müzik tarafında çok iyi şeyler yapamadığını biliyorum. Ne önerirsiniz? Tekrar Nova 5'e dönesim var ama hem elimde zaten var (koleksiyonluk) hem de artık SteelSeries dışında bir şey kullanmak istiyorum. Bir de zorunlu değil ama mikrofon modüler olursa güzel olur. Önerileriniz için teşekkürler.

@michaelscofield @Toby Fox

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde JBL Quantum 350 kullanıyorum ama onu koleksiyon parçası yapmaya karar verdim. Bütçem 6.000 TL. Aklımda HyperX Cloud III S vardı ama müzik de yapıyorum ve Cloud III S'in müzik tarafında çok iyi şeyler yapamadığını biliyorum. Ne önerirsiniz? Tekrar Nova 5'e dönesim var ama hem elimde zaten var (koleksiyonluk) hem de artık SteelSeries dışında bir şey kullanmak istiyorum. Bir de zorunlu değil ama mikrofon modüler olursa güzel olur. Önerileriniz için teşekkürler.

ROG Pelta olabilir, müzik performansı iyi fakat, müzik yapımında ne kadar tatmin eder bilemiyorum.

Normalde JBL Quantum 350 kullanıyorum ama onu koleksiyon parçası yapmaya karar verdim. Bütçem 6.000 TL. Aklımda HyperX Cloud III s vardı ama müzik de yapıyorum ve Cloud III S'in müzik tarafında çok iyi şeyler yapamadığını biliyorum. Ne önerirsiniz? Tekrar Nova 5'e dönesim var ama hem elimde zaten var (koleksiyonluk) hem de artık SteelSeries dışında bir şey kullanmak istiyorum. Bir de zorunlu değil ama mikrofon modüler olursa güzel olur. Önerileriniz için teşekkürler.

ASUS ROG Pelta.

Temiz 2.el bir HE400SE yanına da az daha paraya kıyıp düzgün bir DAC alıyorsun keyfine bakıyorsun.

Oyununu da oynarsın, müziğini de yaparsın.

Kulaklık 2.el olmasın dersen de, DAC aynı kalabilir sıfır HD681 alıyorsun 1500'e yine oyununu da oynuyorsun müziğini de yapıyorsun.

HD681'i müzik teknolojileri okuyan arkadaşıma verdim adam çatır çatır müzik yapıyor. Ki yetenek sınavı için gelip mix/master düzenlemelerini HE400SE ile birlikte yapmıştı, bendeki DAC'ta ASIO sürücüsü yoktu tam beslemeden yapmasına rağmen cillop gibi mix/master yapmıştı. DC03 Pro'nun kendi sürücüsü ile ASIO çıkışı da verilebiliyor diye biliyorum.

Farklı kulaklık seçenekleri olarak 2.el shp9500, 560s bulunursa, M40X alternatifleri olabilir.