Noksanlığını görünceye kadar değerini anlamazsınız![]()
Değerini anlamak için virüs yemek lazım virüs yemek içinde deneyimsiz kullanıcı olmak lazımdır. Bu adam internette gördüğü her şeye tıklıyorsa zaten tuşlu telefon kullanmalıdır.
Noksanlığını görünceye kadar değerini anlamazsınız![]()
Ben eskiden telefonum Google Play'i açmıyor diye onlarca uygulamayı APK olarak kuruyordum, ona rağmen hiç virüs yemedim işi biraz bilen biri bulaştırmaz zaten.Bu adam internette gördüğü her şeye tıklıyorsa zaten tuşlu telefon kullanmalıdır.
Sadece virüs olarak bakmak en büyük hatanız. Bir uygulamayı indirip kişilere smslere dikkat etmeden izin vere basarsanız güvenlik güncellemesi de yok haberiniz olmadan aramaları smsleri görürler. Google playden indirilen uygulamalarda bile oluyor.Değerini anlamak için virüs yemek lazım virüs yemek içinde deneyimsiz kullanıcı olmak lazımdır. Bu adam internette gördüğü her şeye tıklıyorsa zaten tuşlu telefon kullanmalıdır.
Değerini anlamak için virüs yemek lazım virüs yemek içinde deneyimsiz kullanıcı olmak lazımdır. Bu adam internette gördüğü her şeye tıklıyorsa zaten tuşlu telefon kullanmalıdır.
Peki Mi 10T'nin bundan haberi var mıİkinci el Samsung M52 5G... O fiyata ondan daha iyi SoC sunan model yok.
@Aakons @Aakons @Aakons SoC demek işlemci demektir. Snapdragon 865 > Snapdragon 778g. "Daha iyi SoC sunan model yok" denmiş. Ona cevap verdim. Hemen karşılaştırmalı edebiyat yapmasan nasıl olur? Teşekkürler. İyi sosyaller.M52 vs mi 10t.
M52'nin mi 10t ye göre artısı.
-AMOLED ekran.
-Kamera
Mi 10tnin M52'ye göre artısı.
-İşlemci
-Malzeme kalitesi.
Geri kalanlarda denkler.