Bu adam internette gördüğü her şeye tıklıyorsa zaten tuşlu telefon kullanmalıdır.
Ben eskiden telefonum Google Play'i açmıyor diye onlarca uygulamayı APK olarak kuruyordum, ona rağmen hiç virüs yemedim işi biraz bilen biri bulaştırmaz zaten.

Burada hocalarımın dediği şey oluşan güvenlik açıkları. Sen virüs indirmezsin ama biri gelir dışarıdan erişim sağlar alır verileri.

Değerini anlamak için virüs yemek lazım virüs yemek içinde deneyimsiz kullanıcı olmak lazımdır. Bu adam internette gördüğü her şeye tıklıyorsa zaten tuşlu telefon kullanmalıdır.
Sadece virüs olarak bakmak en büyük hatanız. Bir uygulamayı indirip kişilere smslere dikkat etmeden izin vere basarsanız güvenlik güncellemesi de yok haberiniz olmadan aramaları smsleri görürler. Google playden indirilen uygulamalarda bile oluyor.

Değerini anlamak için virüs yemek lazım virüs yemek içinde deneyimsiz kullanıcı olmak lazımdır. Bu adam internette gördüğü her şeye tıklıyorsa zaten tuşlu telefon kullanmalıdır.

Sıfır gün açıkları oluyor şansınıza denk gelirse (düşük ihtimal) verileriniz haberiniz olmadan çalınabilinir. Ama dediğim gibi düşük ihtimal.
Zaten internette gördüğü her şeye tıklıyorsa Samsung onun için güzel bir sistem geliştirmiş, aynısı Realme de varsa çok güzel olur.

M52 vs mi 10t.
M52'nin mi 10t ye göre artısı.
-AMOLED ekran.
-Kamera
Mi 10tnin M52'ye göre artısı.
-İşlemci
-Malzeme kalitesi.
Geri kalanlarda denkler.
@Aakons @Aakons @Aakons SoC demek işlemci demektir. Snapdragon 865 > Snapdragon 778g. "Daha iyi SoC sunan model yok" denmiş. Ona cevap verdim. Hemen karşılaştırmalı edebiyat yapmasan nasıl olur? Teşekkürler. İyi sosyaller.

@Aakons @Aakons @Aakons SoC demek işlemci demektir. Snapdragon 865 > Snapdragon 778g. "daha iyi SoC sunan model yok" denmiş. Ona cevap verdim. Hemen karşılaştırmalı edebiyat yapmasan nasıl olur? Teşekkürler. İyi sosyaller.

Tamam en iyi SoC mi 10t de o bütçede (2.el olarak) ama ben karşılaştırma yapmak istedim bilgilendirmek istedim herkesi.
İyi günler.