KS KS gurkank Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 76 Beğeniler 39 24 Kasım 2025 #21 sawyerford dedi: ROG Pelta nereden alacaksınız ki? Hiçbir yerde stokta yok ve öyle 8000tl+ paralara değecek bir ürün de değil. Genişletmek için tıkla... GameGarajda şu an 6200TL az önce aldım.
sawyerford dedi: ROG Pelta nereden alacaksınız ki? Hiçbir yerde stokta yok ve öyle 8000tl+ paralara değecek bir ürün de değil. Genişletmek için tıkla... GameGarajda şu an 6200TL az önce aldım.
sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.195 Çözümler 7 Beğeniler 810 Yer 4 8 15 16 23 42 24 Kasım 2025 #22 Silinen üye dedi: 6950'ye var şuanda hocam. https://www.ucuzbudur.com/asus-rog-pelta-aura-sync-rgb-ps5-uyumlu-siyah-kablosuz-gaming-kulaklik?ref=akakce&v=1.6.1 Genişletmek için tıkla...
Silinen üye dedi: 6950'ye var şuanda hocam. https://www.ucuzbudur.com/asus-rog-pelta-aura-sync-rgb-ps5-uyumlu-siyah-kablosuz-gaming-kulaklik?ref=akakce&v=1.6.1 Genişletmek için tıkla...
KS KS gurkank Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 76 Beğeniler 39 24 Kasım 2025 #23 23783 dedi: Oyun ön odak ise Cloud III S daha iyi olur. Ama karma kullanımsa yapıştır. Genişletmek için tıkla... Karma hocam. Aldım teşekkür ederim.
23783 dedi: Oyun ön odak ise Cloud III S daha iyi olur. Ama karma kullanımsa yapıştır. Genişletmek için tıkla... Karma hocam. Aldım teşekkür ederim.
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 24 Kasım 2025 #24 sawyerford dedi: Eki Görüntüle 204815 Genişletmek için tıkla... Vardı sanki sabah ya da ben görmedim pardon hocam .
sawyerford dedi: Eki Görüntüle 204815 Genişletmek için tıkla... Vardı sanki sabah ya da ben görmedim pardon hocam .
KS KS gurkank Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 76 Beğeniler 39 24 Kasım 2025 #25 Silinen üye dedi: Vardı sanki sabah ya da ben görmedim pardon hocam . Genişletmek için tıkla... Evet vardı fakat stok bitti orada da.
Silinen üye dedi: Vardı sanki sabah ya da ben görmedim pardon hocam . Genişletmek için tıkla... Evet vardı fakat stok bitti orada da.
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 24 Kasım 2025 #26 gurkank dedi: Karma hocam. Aldım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam alınca buraya yazarmısınız Discord mikrofon performansini ve ses kalitesini?
gurkank dedi: Karma hocam. Aldım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam alınca buraya yazarmısınız Discord mikrofon performansini ve ses kalitesini?
KS KS gurkank Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 76 Beğeniler 39 24 Kasım 2025 #27 Silinen üye dedi: Hocam alınca buraya yazarmısınız Discord mikrofon performansini ve ses kalitesini? Genişletmek için tıkla... Yazarım tabi hocam. Youtube da bir çok videoda mikrofon kalitesini test ediyorlar ve bence bayağı iyi.
Silinen üye dedi: Hocam alınca buraya yazarmısınız Discord mikrofon performansini ve ses kalitesini? Genişletmek için tıkla... Yazarım tabi hocam. Youtube da bir çok videoda mikrofon kalitesini test ediyorlar ve bence bayağı iyi.
sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.195 Çözümler 7 Beğeniler 810 Yer 4 8 15 16 23 42 24 Kasım 2025 #28 ROG Pelta alacaksanız sakın Armoury Crate yüklemeyin haberiniz olsun. Armoury Crate "Gear" yükleyeceksiniz bana kalırsa firmware update dışında da uygulamasını kullanmayın.
ROG Pelta alacaksanız sakın Armoury Crate yüklemeyin haberiniz olsun. Armoury Crate "Gear" yükleyeceksiniz bana kalırsa firmware update dışında da uygulamasını kullanmayın.
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 24 Kasım 2025 #29 gurkank dedi: Yazarım tabi hocam. Youtube da bir çok videoda mikrofon kalitesini test ediyorlar ve bence bayağı iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam yemin ederim Nova 5 bende travma oldu. O yüzden bu kadar takığım bu duruma. sawyerford dedi: ROG Pelta alacaksanız sakın Armoury Crate yüklemeyin haberiniz olsun. Armoury Crate "Gear" yükleyeceksiniz bana kalırsa firmware update dışında da uygulamasını kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Update yaptıktan sonra silip ne kullanalım hocam?
gurkank dedi: Yazarım tabi hocam. Youtube da bir çok videoda mikrofon kalitesini test ediyorlar ve bence bayağı iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam yemin ederim Nova 5 bende travma oldu. O yüzden bu kadar takığım bu duruma. sawyerford dedi: ROG Pelta alacaksanız sakın Armoury Crate yüklemeyin haberiniz olsun. Armoury Crate "Gear" yükleyeceksiniz bana kalırsa firmware update dışında da uygulamasını kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Update yaptıktan sonra silip ne kullanalım hocam?
KS KS gurkank Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 76 Beğeniler 39 24 Kasım 2025 #30 Silinen üye dedi: Hocam yemin ederim Nova 5 bende travma oldu. O yüzden bu kadar takığım bu duruma. Genişletmek için tıkla... Haklısınız valla hocam. Bir çok kulaklığa baktım 15K lara kadar çıktım ama nedense her kulaklıkta seven kadar sevmeyen de var. Çok garip bir durum anlamadım.
Silinen üye dedi: Hocam yemin ederim Nova 5 bende travma oldu. O yüzden bu kadar takığım bu duruma. Genişletmek için tıkla... Haklısınız valla hocam. Bir çok kulaklığa baktım 15K lara kadar çıktım ama nedense her kulaklıkta seven kadar sevmeyen de var. Çok garip bir durum anlamadım.