gurkank
Uzman
GameGarajda şu an 6200TL az önce aldım.ROG Pelta nereden alacaksınız ki? Hiçbir yerde stokta yok ve öyle 8000tl+ paralara değecek bir ürün de değil.
GameGarajda şu an 6200TL az önce aldım.ROG Pelta nereden alacaksınız ki? Hiçbir yerde stokta yok ve öyle 8000tl+ paralara değecek bir ürün de değil.
Karma hocam. Aldım teşekkür ederim.Oyun ön odak ise Cloud III S daha iyi olur. Ama karma kullanımsa yapıştır.
Vardı sanki sabah ya da ben görmedim pardon hocam
Evet vardı fakat stok bitti orada da.Vardı sanki sabah ya da ben görmedim pardon hocam.
Hocam alınca buraya yazarmısınız Discord mikrofon performansini ve ses kalitesini?
Yazarım tabi hocam. Youtube da bir çok videoda mikrofon kalitesini test ediyorlar ve bence bayağı iyi.Hocam alınca buraya yazarmısınız Discord mikrofon performansini ve ses kalitesini?
Hocam yemin ederim Nova 5 bende travma oldu. O yüzden bu kadar takığım bu duruma.Yazarım tabi hocam. Youtube da bir çok videoda mikrofon kalitesini test ediyorlar ve bence bayağı iyi.
Update yaptıktan sonra silip ne kullanalım hocam?ROG Pelta alacaksanız sakın Armoury Crate yüklemeyin haberiniz olsun. Armoury Crate "Gear" yükleyeceksiniz bana kalırsa firmware update dışında da uygulamasını kullanmayın.
Haklısınız valla hocam. Bir çok kulaklığa baktım 15K lara kadar çıktım ama nedense her kulaklıkta seven kadar sevmeyen de var. Çok garip bir durum anlamadım.Hocam yemin ederim Nova 5 bende travma oldu. O yüzden bu kadar takığım bu duruma.