RipTurco

Başarılı
Şu an Razer BlackShark V2 X kullanıyorum. Hem PC'de hem de PS5'te kullanmak için HyperX Cloud III s almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar memnun mu? Bir sıkıntısı, kronik bir arızası var mı? 6.5K'ya alınır mı? Bilgi verirse sevinirim. Eğer daha iyi öneriniz varsa bu fiyat bandında öneriye açığım.

C3s zaten güzel ama, bir ara 5'e falan düşüyordu. Belki yakalarsın yine indirimle, bir de kumaş ped alman lazım deri ped yazın terletiyor, diğer kadife pedde yakıyor. Hatta aslında IEM alsan daha iyi şahsi görüşüm.

Ben de Razer BlackShark V2 X kullanıcısıydım hocam, 3-4 hafta önce HyperX Cloud III s modeline geçiş yaptım. Ses kalitesi gerçekten fark ediyor, internette bazı şikayetleri okumuştum ancak ben hiçbir sıkıntı yaşamadım. Oyun, müzik, film, gündelik kullanım her türlü alanda performansından memnunum. Aynı fiyata aldım, tavsiye ederim.

Arada sırada 5.5K civarına düşüyordu fiyatı fakat bayadır 6.5K seviyelerinde biraz bekleyebilirsin istersen tekrardan düşebilir fiyatı. Onun dışında kesinkikle alınabilecek bir kulaklık.

İyi akşamlar temmuz ayında satın aldım ve kullandığım süre boyunca aklım bulanmadı keşke dedirtmedi yani kablosuz ekipmanların konforu başka gerçekten bunu daha iyi anladım oyun müzik ve gündelik kullanımda gayet memnunum bataryasıda 120 saatlik pil süresi ile gayet iyi Bluetooth ile kullanımda 200 saate vardığını okumuştum mikrofon gayet kaliteli driver aynı şekilde ve 2 gün önce bu kulaklıkta kutudan çıkan ve gömülü olarak 2 mikrofon bulunmakta.
Ek bilgi: HyperX desteğini zaten bilen bilir adamlar bu işi yapıyor ya.
Eğer bütçenize uyuyorsa indirimle beraber bu kulaklıktan şaşmayın.

Son düzenleme:
İyi akşamlar temmuz ayında satın aldım ve kullandığım süre boyunca aklım bulanmadı keşke dedirtmedi yani kablosuz ekipmanların konforu başka gerçekten bunu daha iyi anladım oyun müzik ve gündelik kullanımda gayet memnunum bataryasıda 120 saatlik pil süresi ile gayet iyi Bluetooth ile kullanımda 200 saate vardığını okumuştum mikrofon gayet kaliteli driver aynı şekilde ve 2 gün önce bu kulaklıkta kutudan çıkan ve gömülü olarak 2 microfon bulunmakta.
Ek bilgi: HyperX desteğini zaten bilen bilir adamlar bu işi yapıyor ya.
Eğer bütçenize uyuyorsa indirimle beraber bu kulaklıktan şaşmayın.

Vallahi Amazon'da peşin 6 taksit seçeneği de var muhtemelen çekeceğim direkt önce SteelSeries Nova 5'i düşündüm sonra HyperX daha mantıklı geldi.

Arada sırada 5.5k civarına düşüyordu fiyatı fakat bayağıdır 6.5k seviyelerinde biraz bekleyebilirsin istersen tekrardan düşebilir fiyatı. Onun dışında kesinkikle alınabilecek bir kulaklık.

Artık zam gelir ama indirim gelmez muhtemelen hocam benim şansıma.

Ben de Razer BlackShark V2 X kullanıcısıydım hocam, 3-4 hafta önce HyperX Cloud III s modeline geçiş yaptım. Ses kalitesi gerçekten fark ediyor, internette bazı şikayetleri okumuştum ancak ben hiçbir sıkıntı yaşamadım. Oyun, müzik, film, gündelik kullanım her türlü alanda performansından memnunum. Aynı fiyata aldım, tavsiye ederim.

Hocam V2 X te olduğu gibi ses müzik dinlerken boğuk boğuk geliyor onun gibi değildir umarım bir de bazı kişiler cızırtı yapıyor demiş ondan tereddüt edip konuyu açtım.

Hocam V2 X te olduğu gibi ses müzik dinlerken boğuk boğuk geliyor onun gibi değildir umarım bir de bazı kişiler cızırtı yapıyor demiş ondan tereddüt edip konuyu açtım.

Herhangi bir boğukluk vb. durumla karşılaşmadım hocam. Cızırtı şikayetlerini ben de duydum ancak şu ana kadar şahsen bir problem yaşamadım.

Kulaklığı aldıktan sonra Reddit sayfasından kontrol ederek yapmanız gereken ayarları mutlaka yapın, kulaklıktan maksimum verim alırsınız.

En üstte çıkan yanıttaki ayarlamaları yapın.

Müzik için ise aşağıdaki konuda verilen EQ ayarlarını şiddetle tavsiye ediyorum.

Herhangi bir boğukluk vb. durumla karşılaşmadım hocam. Cızırtı şikayetlerini ben de duydum ancak şu ana kadar şahsen bir problem yaşamadım.

Kulaklığı aldıktan sonra Reddit sayfasından kontrol ederek yapmanız gereken ayarları mutlaka yapın, kulaklıktan maksimum verim alırsınız.

En üstte çıkan yanıttaki ayarlamaları yapın.

Müzik için ise aşağıdaki konuda verilen EQ ayarlarını şiddetle tavsiye ediyorum.

Mutlaka bakacağım hocam sağ olun hem müzik hem FPS oyunu hem de hikayeli oyunlarda genel bir kullanım yapacağım eğer EQ için profil yapılıyorsa hepsine ayrı profil yaparım.