DogancanYr
Başarılı
Tamam Bluetooth ile bağlanmıyor ama o aradaki aktarım Bluetooth ile oluyor.Aynı kulaklığı kullanıyorum. Kulaklıkta Bluetooth yok zaten direkt dongle ile bağlantı yapılıyor. Ayrıca kulaklık Type-C zaten? RGB tüm kulaklıklar da bataryayı bitirdiği için ve RGB'nin kulaklıkta bir önemi olmadığı için kapatmak en mantıklısı eğer yayıncı falan değilseniz. Seslerde gayet yeterli seviye 50-60 arası çok rahat duyuluyor her şey ama bassları kötü iyi diyemem. Son olarak ses yalıtımının kötü olmasının sebebi kumaş ped olmasından kaynaklı. Kumaş olan hangi kulaklığı alırsan al ses yalıtımı kötüdür fakat kumaş deriye göre daha konforludur. Öyle yerden yere vurulacak veya berbat bir kulaklık değil fakat o parayı da hak ettiği söylenemez. Taş çatlasa 4000TL eder daha fazlasını hak ettiğini düşünmüyorum. Ayrıca en kötü özelliği mikrofonu gerçekten berbat. Hani o mikrofonla yayıncılık veya YouTube videosu izleyenleri rahatsız edebilir. Bunun dışında konfor olarak piyasada en rahat kulaklıklardan biri ben zaten bunun için almıştım.
Kulaklık üzerindeki kısım Type-C ama ne şarj kablosunun kendisi ne de alıcısının üzerindeki değil.
Evet sesi dışarı veriyor.
Bana kalırsa yılların kulaklığı 2.000 eder.