Bütçe
6.500 TL

16015

Uzman
Şu an kullandığım Logitech G PRO X kulaklığım var, ilk nesil kablolu versiyon. Kendisinden çok memnunum, 5. yılını dönüyor. Yapı olarak gerçekten çok kaliteli, konforu çok güzel, oyun için sesi güzel. Yıllardır mikrofonunu Discord vb. platformlarda kullanıyorum ve hep sesimin iyi geldiği, kaliteli geldiği şeklinde geri dönüş aldım. Kısacası kulaklıkla hiçbir sorunum yok ama G733 beni kablo derdinden kurtaracak. Logitech olması yazılım olarak da ekipmanları tek yerde toplayacak, o da artı. Çok müthiş bir ses vs. beklentim yok, konfor ön planda açıkçası. 6500 TL gibi bir fiyata almaya çok niyetlendim, G PRO ve bunu o anki keyfime göre döndüre döndüre kullanacağım. G733 bu şartlar altında alınır mı sizce?

1) RGB'ler kulaklığa kayıt olmuyor. Bilgisayarın açılmasını bekliyorsun.
2) Mikrofon kapama sesi yüksek gelmiyor ayrıca mikrofon kapandığında üzerindeki LED'ler kırmızı yanıyor ve görmek için kulaklığı çıkarman lazım.
3) Bana göre artık bu yıldan sonra kablosuz USB'li kulaklık alınmaz type - C alınmalı.
4) Mikrofonu iyi değil bu fiyata.
5) Bluetooth seviyesinde aktarım yapıyor.

G PRO X'ten sonra G733'e geçersen hüsrana uğrarsın. Logitech'in neredeyse bütün kulaklıklarını kullanmış birisi olarak G PRO X'ten sonra G635 veya G935 almadığın sürece pişman olursun. G733 kesinlikle G PRO X'e yaklaşabilecek bir ses performansına sahip değil. Ekolayzer tepkisi de G PRO X kadar iyi değil çünkü sürücüsü G PRO X kadar güçlü değil.

Şu an kullandığım Logitech G PRO X kulaklığım var, ilk nesil kablolu versiyon. Kendisinden çok memnunum, 5. yılını dönüyor. Yapı olarak gerçekten çok kaliteli, konforu çok güzel, oyun için sesi güzel. Yıllardır mikrofonunu Discord vb. platformlarda kullanıyorum ve hep sesimin iyi geldiği, kaliteli geldiği şeklinde geri dönüş aldım. Kısacası kulaklıkla hiçbir sorunum yok ama G733 beni kablo derdinden kurtaracak. Logitech olması yazılım olarak da ekipmanları tek yerde toplayacak, o da artı. Çok müthiş bir ses vs. beklentim yok, konfor ön planda açıkçası. 6500 TL gibi bir fiyata almaya çok niyetlendim, G PRO ve bunu o anki keyfime göre döndüre döndüre kullanacağım. G733 bu şartlar altında alınır mı sizce?
Hayır, Cloud 3S al.

1) RGB'ler kulaklığa kayıt olmuyor. Bilgisayarın açılmasını bekliyorsun.
2) Mikrofon kapama sesi yüksek gelmiyor ayrıca mikrofon kapandığında üzerindeki LED'ler kırmızı yanıyor ve görmek için kulaklığı çıkarman lazım.
3) Bana göre artık bu yıldan sonra kablosuz USB'li kulaklık alınmaz type - C alınmalı.
4) Mikrofonu iyi değil bu fiyata.
5) Bluetooth seviyesinde aktarım yapıyor.
-Ses açma kapama tuşu kronik. Tozdan çok etkileniyor. 3 tane arkadaşımda da vardı hepsinde problem yaratıyordu.
-Lastiği 1 sene sonra gidiyor. Değiştirmek durumundasınız. Muadillerini alabilirsiniz ya da içe doğru katlayabilirsiniz.
-Mikrofonu clear voice tarzı pluginler kurarsanız ortalama üstüdür. Diğer türlü gerçekten kötü.
-Pil seviyesi düştüğünde kırmızı ledler yanıp sönüyor. Hiçbir türlü kapatamıyorsun. Yav zaten pil az kardeşim, yakma şu ledleri :D

Ben GPro2 aldım rahatladım. Ne batarya derdi var, ne de yukarda saydıklarımın herhangi birisi.

Herkese teşekkür ederim, kısacası alınmaz yani. :D Dediğim gibi tek derdim bilgisayar başında kablosuz bir şeyler kullanmaktı, yoksa hem müzik için hem de PC'de oyun oynamak için ayrı ayrı iyi kulaklığım var. Yine de onun yerine bunu al dediklerinize bakacağım ve ayrıca da ekleyebilirsiniz.